Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe u reviews kunt selecteren voor TrustBoxen

In dit artikel wordt er stapsgewijs uitgelegd hoe u uw favoriete reviews kunt selecteren voor uw TrustBox. Ontdek hoe u de juiste TrustBox kunt vinden, hoe u uw favoriete reviews kunt selecteren en hoe u de widget op uw website kunt implementeren.

U kunt een TrustBox kiezen die uw favoriete reviews toont, en een TrustBox die enkel uw laatste reviews weergeeft. Uw favoriete reviews zijn gesorteerd op datum.

Volg onderstaande stappen voor het selecteren van reviews voor uw TrustBox:

1. Kies een TrustBox uit de TrustBox Bibliotheek.
  2. Selecteer Uw favoriete reviews in de configuratiesectie.
  3. Nadat u op Selecteer favorieten heeft geklikt, verschijnt er een pop-up scherm waar u handmatig reviews kunt selecteren voor uw TrustBox. Wanneer u klaar bent met selecteren, klikt u op Ik ben klaar in de rechterbovenhoek.
  4. Klik vervolgens op Ontvang code. De TrustBox code snippet zal nu de juiste gegevens bevatten om de geselecteerde reviews weer te kunnen geven. Klik op de button Stuur de code via e-mail als u de code naar uzelf of naar uw developer wilt mailen.
  5. Voeg tot slot de code snippet toe aan de HTML broncode. Dit is precies dezelfde procedure als het implementeren van een TrustBox zonder geselecteerde reviews.

Belangrijke informatie:

• Het is niet mogelijk om voor meerdere TrustBoxen andere favoriete reviews te selecteren.
  • U kunt een TrustBox configureren om uw favorieten te tonen, en een andere om uw nieuwste reviews te tonen.
  • Uw favoriete reviews zijn gesorteerd op datum.