Toon je favoriete reviews met een TrustBox-widget

Wanneer je huidige klanten over je spreken, lezen je potentiële klanten mee.

Begin vandaag nog met het verzamelen van reviews!

Wil je je favoriete reviews delen met je bezoekers? Ontdek hoe je de juiste TrustBox kunt vinden, hoe je je favoriete reviews kunt selecteren en hoe je de widget op je website kunt implementeren.

Opmerking: je kunt andere TrustBoxen gebruiken voor het tonen van je nieuwste reviews, je getagde reviews en je reviews op basis van hun sterrenscore.

Je favoriete reviews selecteren

1. Selecteer een TrustBox-widget in de TrustBox Bibliotheek.
  2. Selecteer Je favoriete reviews in de configuratiesectie.
  3. Wanneer je op Selecteer favorieten klikt, zal er een lijst met consumentenreviews in het beeld zal verschijnen. Selecteer de reviews die je met je TrustBox wil laten zien en klik vervolgens op Klaar.
  4. Om de widget te implementeren, klik op Ontvang code. De TrustBox-code snippet zal nu de juiste gegevens bevatten om de geselecteerde reviews weer te kunnen geven. Klik op Deel instructies om de code naar jezelf of naar je developer te sturen.
  5. Voeg nu de code snippet in de HTML-broncode. Dit is dezelfde handeling als wanneer je andere TrustBoxen implementeert.

Let op:

• Het is niet mogelijk om voor meerdere TrustBoxen andere favoriete reviews te selecteren. Je kunt je selectie van favoriete reviews echter wel voor meerdere Trustboxen toepassen.
  • Je favoriete reviews zijn gesorteerd op datum.