TrustBox Bibliotheek Volgen

TrustBoxen zijn widgets van Trustpilot – op zichzelf staande applicaties die kunnen worden toegevoegd op uw website om uw meest recente beoordelingen met de TrustScore en sterwaarderingen te tonen. Iedere TrustBox heeft een specifieke set functies en configuratie opties, die op de integratiepagina is te vinden.

Dit artikel geeft u een algemeen overzicht van hoe de configuratie van een TrustBox werkt. Bedrijven die hun website hebben gebouwd met gebruik van een e-commerce platform of CMS, kunnen de instructies bekijken die aan het einde van dit artikel worden gegeven.

TrustBox Configuratie

Hier volgen de stappen om uw TrustBox te configureren:

1. Kies uw beoordelingen

Allereerst beslist u hoe u de beoordelingen wilt organiseren die in uw TrustBox worden weergegeven. Iedere TrustBox kan op een andere manier worden ingesteld, zodat u uw favoriete beoordelingen kunt laten zien in één TrustBox, uw laatste beoordelingen in een andere en u kunt zelfs verschillende Targeted TrustBoxen creëren. Let op dat TrustBoxen iedere 20 minuten worden geüpdate met nieuwe beoordelingen.

Hier zijn meer details over de vier opties:

• Uw laatste beoordelingen tonen uw meest recente beoordelingen in omgekeerde chronologische volgorde (nieuwste eerst).
  • Uw beoordelingen naar sterwaarderingen tonen de sterwaarderingen die u heeft geselecteerd (bijvoorbeeld 3 sterren, 4 sterren en 5 sterren) in omgekeerde chronologische volgorde.
  • Uw favoriete beoordelingen - deze optie staat u toe om uw favoriete beoordelingen te tonen die u handmatig heeft geselecteerd. Let op dat het niet mogelijk is om verschillende "favorieten" voor verschillende TrustBoxen te selecteren. Lees Selecteer beoordelingen voor TrustBoxen voor verdere informatie over de handmatige selectie procedure.
  • Stem uw beoordelingen af op een bepaalde doelgroep. U kunt uw TrustBox afstemmen op een specifieke doelgroep door uw beoordelingen te taggen. U selecteert één tag per keer, voor één TrustBox per keer. Dit betekent dat u verschillende gepersonaliseerde TrustBoxen kunt hebben voor een verschillend publiek. Het is ook mogelijk om aan te geven welke sterren u graag wilt weergeven in uw Targeted TrustBox. Bijvoorbeeld, u kunt ervoor kiezen om enkel beoordelingen weer te geven met 5 sterren, die getagd zijn met “klantenservice”. Lees Targeted TrustBox en taggen van verkopersbeoordelingen voor verdere details over het implementeren.

Let op: Houd er rekening mee dat het filteren van beoordelingen consumenten kan misleiden over de reputatie van uw bedrijf. We adviseren om alle beoordelingen aan de consumenten te laten zien zodat ze een volledig beeld krijgen. In feite bevestigt u aan uw consumenten, dat bij het tonen van negatieve beoordelingen, u een transparant bedrijf bent dat eerlijke feedback waardeert. Lees meer over hoe negatieve beoordelingen omgezet kunnen worden naar positieve klantervaringen.

2. Configureer uw TrustBox

Ten tweede, configureer uw TrustBox zodat deze past in het ontwerp van de webpagina waarin de TrustBox zal worden weergegeven. Trustpilot’s TrustBoxen zijn ontworpen om goed te passen in het ontwerp van alle websites. Ze hebben geen randen en zijn in de meeste gevallen transparant, zodat u alleen hoeft te beslissen of u de voorkeur geeft aan een lichte of een donkere versie. Het is ook belangrijk om een geschikte breedte en hoogte te selecteren, evenals de juiste taal.

Lees onze configuratie suggesties en leer meer over het responsieve ontwerp van onze TrustBoxen.

3. Implementeer uw TrustBox

Ten derde, implementeer uw TrustBox in uw webpagina door de instructies op te volgen in Hoe een TrustBox te implementeren. Implementatie kan hulp van uw Webmaster vereisen.

Heeft u een website gebouwd met een e-commerce platform of CMS? Vind hier de juiste handleiding en leer hoe u een TrustBox kunt implementeren op uw website: