Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

TrustBoxen - Hoe je Trustpilot widgets kunt configureren en implementeren

TrustBoxen zijn Trustpilots widgets. Deze op zichzelf staande applicaties kunnen op je website worden geïmplementeerd en tonen je meest recente reviews, TrustScore en sterrenscores. Elke TrustBox beschikt over bepaalde functies en configuratiemogelijkheden. Deze zijn in je Business-account per TrustBox uitgelegd in de TrustBox Bibliotheek onder Integraties.

Indien je website is ontworpen met behulp van een e-commerce platform of CMS, dan verzoeken wij je om de instructies onderaan dit artikel te raadplegen.

Configuratie van de TrustBox

Elke TrustBox kan op een andere wijze geconfigureerd worden. Je kunt al je favoriete reviews laten zien in de ene TrustBox, je meest recente reviews in de andere, en zelfs meerdere Targeted TrustBoxes creëren. TrustBoxen worden iedere 20 minuten geüpdatet met nieuwe reviews.

1. Kies je reviews

Selecteer de reviews die je wilt weergeven in je TrustBox. Er zijn 4 opties:

• Meest recente reviews: toont je meest recente reviews in omgekeerde chronologische volgorde, waarbij je nieuwste als eerste wordt weergegeven.
  • Op basis van sterrenscore: toont de reviews met sterrenscores die je hebt geselecteerd (bijvoorbeeld 3, 4 of 5 sterren) in omgekeerde chronologische volgorde.
  • Je favoriete reviews: toont je favoriete reviews die je handmatig geselecteerd hebt. Het is niet mogelijk om verschillende "favorieten" voor verschillende TrustBoxen te selecteren. Lees Hoe je reviews kunt selecteren voor TrustBoxen voor meer informatie over het handmatig selecteren en tonen van reviews.
  • Je getagde reviews: personaliseer je TrustBox voor een specifieke doelgroep door je reviews te taggen. Selecteer één tag per TrustBox om TrustBoxen te creëren voor verschillende doelgroepen. Je kunt zelfs aangeven welke sterren je wilt weergeven in jouw Targeted TrustBox. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om enkel reviews weer te geven met 5 sterren die getagd zijn met “customer service”. Lees Targeted TrustBox en Taggen en het vooraf taggen van bedrijfsreviews voor meer details.

Houd er rekening mee dat je met het selecteren van reviews voor TrustBoxen, niet het volledige, totale beeld laat zien van alle klantreviews. Hoewel je TrustBox altijd je TrustScore en sterrenscore weergeeft, raden we sterk aan om toch al je reviews te tonen (ook de negatieve). Het tonen van negatieve reviews is een bevestiging voor je klanten dat je een transparant bedrijf bent dat oprechte feedback weet te waarderen, zowel positief als negatief. Lees meer over hoe je negatieve reviews kunt omzetten in positieve klantervaringen.

2. Configureer je TrustBox

Configureer je TrustBox zodat deze past bij het design van je website. TrustBoxen zijn transparant en je kunt zelf de afmetingen bepalen. Kies voor een lichte of een donkere versie, selecteer de gewenste hoogte en breedte en zorg ervoor dat je de juiste taal selecteert. Lees configuratiemogelijkheden om meer te weten te komen over het aanpasbare designrustBox.47410567 van de TrustBox.

3. Implementeer je TrustBox

Volg de instructies zoals weergegeven in TrustBox widgets - implementatie en ontwerp. Assistentie van je webmaster kan nodig zijn.

Is je website gebouwd met een e-commerce platform of met CMS?