TrustBox Bibliotheek

TrustBoxen zijn Trustpilot's widgets. Deze op zichzelf staande applicaties kunnen op uw website worden geïmplementeerd en tonen uw meest recente beoordelingen, TrustScore en sterwaarderingen. Elke TrustBox beschikt over bepaalde functies en configuratie opties die te vinden zijn op de Integraties pagina.

Indien uw website is ontworpen met behulp van een e-commerce platform of CMS, dan verzoeken wij u om de instructies onderaan dit artikel te raadplegen.

TrustBox Configuratie

1. Kies uw beoordelingen

Elke TrustBox dient op een andere wijze te worden geconfigureerd. U kunt uw favoriete beoordelingen laten zien in één TrustBox en uw meest recente beoordelingen in een andere. U kunt zelfs meerdere Targeted TrustBoxen creëren. TrustBoxen worden iedere 20 minuten geüpdate met nieuwe beoordelingen.

Dit zijn de 4 mogelijkheden:

• Laatste beoordelingen toont uw meest recente beoordelingen in omgekeerde chronologische volgorde (nieuwste eerst).
  • Uw beoordelingen naar sterwaarderingen toont de sterwaarderingen die u heeft geselecteerd (bijvoorbeeld 3, 4 of 5 sterren) in omgekeerde chronologische volgorde.
  • Uw favoriete beoordelingen staat u toe om uw favoriete beoordelingen te tonen die u handmatig geselecteerd heeft. Het is niet mogelijk om verschillende 'favorieten' voor verschillende TrustBoxen te selecteren. Lees Selecteer beoordelingen voor TrustBoxen voor meer informatie over het handmatig selecteren en tonen van beoordelingen.
  • Met Stem uw beoordelingen af op een bepaalde doelgroep kunt u uw TrustBox afstemmen op een specifieke doelgroep door middel van het taggen van beoordelingen. Selecteer een tag per TrustBox om TrustBoxen te creëren voor verschillende doelgroepen. U kunt zelfs aangeven welke sterren u wilt weergeven in uw Targeted TrustBox. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel beoordelingen weer te geven met 5 sterren, die de tag 'klantenservice' bevatten. Lees Targeted TrustBox en Review Tagging voor meer details.

Houd er rekening mee dat het filteren van beoordelingen misleidend kan overkomen op de consument. Wij raden dan ook aan om alle beoordelingen te tonen. Door het tonen van negatieve beoordelingen toont u aan uw klanten dat u een transparant bedrijf bent dat oprechte feedback weet te waarderen, zowel positief als negatief. Lees meer over hoe u negatieve beoordelingen kunt omzetten in positieve klantervaringen.

2. Configureer uw TrustBox

Configureer uw TrustBox zodat deze past bij het design van uw website. TrustBoxen zijn transparant en u kunt zelf de afmetingen bepalen. Kies voor een lichte of een donkere versie, selecteer de gewenste hoogte en breedte en zorg ervoor dat u de juiste taal selecteert. Lees configuratie opties om meer te weten te komen over het aanpasbare design.

3. Implementeer uw TrustBox

Volg de insturcties zoals weergegeven in TrustBox widgets - implementatie, prestaties en ontwerp. Assistentie van uw webmaster kan nodig zijn.

Is uw website gebouwd met een e-commerce platform of met CMS?