Trustpilots Zapier App Volgen

Wat is Zapier?

Zapier is een webapplicatie die andere webapplicaties verbindt en gemakkelijk data verplaatst en taken automatiseert. Het automatiseren van taken tussen andere online apps (zoals Salesforce, Basecamp en Gmail), geeft u de mogelijkheid om complementaire apps naast elkaar te gebruiken.

Hoe zijn Trustpilot en Zapier geïntegreerd?

Trustpilot heeft een Zapier app gebouwd, die u de mogelijkheid geeft om uw klant uitnodigingen efficiënt en automatisch te versturen vanuit Shopify, Salesforce, BigCommerce, WooCommerce, Mailchimp en vele andere apps van Zapier's uitgebreide app directory.

Op het moment kan Trustpilot alleen geïnstalleerd worden als een actie. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om Trustpilot in te stellen als een trigger, wat de mogelijkheden voor gebruik verder zal doen toenemen (bijvoorbeeld, elke keer dat u een nieuwe Trustpilot beoordeling ontvangt, wordt er een nieuw bericht toegevoegd in uw CRM).

Waarom zou ik de Zapier app moeten gebruiken?

Zapier geeft u de mogelijkheid om uw klanten uit te nodigen om een beoordeling te schrijven, wanneer er zich een specifieke trigger voordoet in een andere webapplicatie waar u gebruik van maakt. In tegenstelling tot andere uitnodiging methoden, biedt Zapier een grotere mate van flexibiliteit.

U kunt bijvoorbeeld:

• De Trustpilot site en e-mailsjablonen voor bepaalde geografisch segmenten definiëren, door meerdere Zaps te installeren en filters te gebruiken om u op elke groep te richten. Dit voegt een hogere mate van detailgegevens toe bij het verzenden van uitnodigingen naar klanten, gesegmenteerd naar tijdzone, land, taal, etc.
  • Uitnodigingen op unieke tijdstippen versturen voor bepaalde type aankopen (bijvoorbeeld de volgende donderdag om 16.00 uur voor een bepaalde productlijn).
  • Uitnodiging herinneringen versturen door meerdere Zaps (identieke Zaps met verschillende verstuur tijden).

Hoe gebruik ik Trustpilots Zapier app?

U kunt meer details over de integratie vinden op onze Zapier FAQ (Veelgestelde Vragen).

Globaal genomen geeft deze integratie u de mogelijkheid om uw klant uitnodigingsprocedure meer flexibel, persoonlijk en compleet automatisch te maken. Meer details zijn te vinden in onze FAQ (Veelgestelde Vragen) en let erop dat u profiteert van de 3 maanden gratis probeerversie, beschikbaar voor Trustpilot gebruikers.