Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ontvang automatisch reviews door Trustpilots Zapier-app te gebruiken

Automatiseer de verzameling van reviews met Zapier. Zapier is een online automatiseringstool die helpt je apps te verbinden zodat ze kunnen samenwerken en de workflow van je uitnodigingensysteem kunnen stroomlijnen.

Zapier is heel flexibel in te zetten, zo kun je de workflow van je uitnodigingen tot in elk detail aanpassen. Voordat je voor Zapier kiest, let op dat Trustpilot misschien al een app heeft die voldoet aan je behoeften voor review-uitnodigingen.

Als je gebruikmaakt van een automatische uitnodigingsmethode, schakel deze dan uit wanneer je je integratie implementeert. Dit zorgt ervoor dat er geen dubbele uitnodigingen worden verzonden.

Hoe werkt Zapier?

Start door je Zaps te kiezen. Zaps zijn de workflows of taken die je wilt dat je apps samen uitvoeren. Zoek vervolgens uit welke gebeurtenissen/acties je zaps zullen triggeren. Wanneer je eenmaal de zaps en triggers op de juiste plaats hebt, zullen je apps automatisch de gewenste acties uitvoeren.

Hoe werkt Zapier met Trustpilot?

Trustpilot heeft een app gebouwd die beschikbaar is in Zapier. Deze app maakt het mogelijk om bij gebeurtenissen in je andere apps e-mailuitnodigingen te triggeren. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe je Zaps kunt gebruiken om de workflow van je e-mailuitnodigingen te automatiseren.
  • Je krijgt een nieuwe lead in Salesforce. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar je nieuwe klant en verzoekt ze om hun ervaring op Trustpilot te delen.
  • Je ontvangt een nieuwe klant in Stripe. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar je nieuwe klant met het verzoek om hun ervaring op Trustpilot te delen.
  • Een nieuwe deal wordt aangemaakt in HubSpot. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar je nieuwe klanten met het verzoek om hun ervaring op Trustpilot te delen.

Er is momenteel geen sandboxomgeving beschikbaar voor testdoeleinden.

Bekijk Zapiers uitgebreide app directory om alle mogelijke manieren te zien waarop je je klanten kunt uitnodigen om reviews te schrijven.

Trustpilot is niet aansprakelijk voor eventuele links naar websites van derde partijen in dit artikel, inclusief de content van andere websites gelinkt vanuit dit artikel.