Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Ontvang automatisch beoordelingen door Trustpilot's Zapier app te gebruiken

Automatiseer de verzameling van beoordelingen met Zapier. Zapier is een online automatiseringstool die helpt uw apps te verbinden zodat ze kunnen samenwerken en de workflow van uw uitnodigingensysteem kunnen stroomlijnen.

Zapier is heel flexibel in te zetten, zo kunt u de workflow van uw uitnodigingen tot in elk detail aanpassen. Voordat u voor Zapier kiest, let op dat Trustpilot misschien al een app heeft die voldoet aan uw behoeften uitnodiging eisen.

Hoe werkt Zapier?

Start door uw Zaps te kiezen. Zaps zijn de workflows of taken die u wilt dat uw apps samen uitvoeren. Zoek vervolgens uit welke gebeurtenissen/acties uw zaps zullen triggeren. Wanneer u eenmaal de zaps en triggers op de juiste plaats heeft, zullen uw apps automatisch de gewenste acties uitvoeren.

Hoe werkt Zapier met Trustpilot?

Trustpilot heeft een app gebouwd die beschikbaar is in Zapier. Deze app maakt het mogelijk om bij gebeurtenissen in uw andere apps e-mailuitnodigingen te triggeren. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe u Zaps kunt gebruiken om de workflow van uw e-mailuitnodigingen te automatiseren.
  • U krijgt een nieuwe lead in Salesforce. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar uw nieuwe klant en verzoekt ze om hun ervaring op Trustpilot te delen.
  • U ontvangt een nieuwe klant in Stripe. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar uw nieuwe klant met het verzoek om hun ervaring op Trustpilot te delen.
  • Een nieuwe deal wordt aangemaakt in HubSpot. Deze handeling triggert een e-mailuitnodiging naar uw nieuwe klanten met het verzoek om hun ervaring op Trustpilot te delen.

Begrijpt u het? Kies zaps en triggers die het beste bij uw bedrijf passen!

Bekijk Zapiers uitgebreide app directory om alle mogelijke manieren te zien waarop u uw klanten kunt uitnodigen om beoordelingen te schrijven.

Trustpilot is niet aansprakelijk voor eventuele links naar websites van derde partijen in dit artikel, inclusief de content van andere websites gelinkt vanuit dit artikel.