Productbeoordelingen publiceren Volgen

Productbeoordelingen zijn gepubliceerd in onze Product reviews API. U kunt gepubliceerde beoordelingen van één of meer producten opvragen op basis van SKU's of Product URL's. Naast andere details brengt de API call de inhoud van de productbeoordeling en de sterwaardering terug.

Productbeoordelingen publiceren in TrustBoxen

De TrustBoxen voor productbeoordelingen zijn net zo makkelijk te implementeren als onze andere TrustBoxen voor verkopersbeoordelingen. Let op dat de Product Reviews TrustBoxen geen SEO voordelen bieden (inhoud wordt niet getoond in een formaat dat Google kan crawlen of lezen) en het is uitsluitend bedoeld om vertrouwen, transparantie en conversie te verhogen.

U vindt de Product Reviews TrustBoxen in de Integraties module. Kopieer de code van de TrustBox en plaats deze op uw website.

Aangepaste integraties met gebruik van API's

Met het gebruik van onze verzameling Productbeoordelingen API's is het mogelijk om aangepaste integraties te creëren voor de productbeoordelingen die u op Trustpilot en andere platforms heeft verzameld. Ga voor verdere informatie naar onze Developer site.

SEO TrustBox

In navolging op de API oplossing en de Product Reviews TrustBox, kunt u nu gebruik maken van een SEO TrustBox, die geïmplementeerd dient te worden op de server-side. Wanneer u het eindpunt van de SEO TrustBox oproept, zal het de markup geven die u op uw eigen pagina dient te gebruiken. We voorzien u ook van een stylesheet die bij de markup past, evenals een JavaScript die de widget responsief maakt en paginering mogelijk maakt. Lees dit artikel voor meer informatie.

Product Reviews TrustBoxen met SEO

De Product Reviews SEO TrustBox is de eenvoudigste manier om uw Trustpilot productbeoordelingen te tonen, bovendien geeft het u alle SEO voordelen om de organische positie van uw website in zoekmachines te verbeteren. Voor het geval dat u productbeoordelingen heeft verzameld uit andere bronnen dan Trustpilot, hebben we de Product Reviews MultiSource SEO TrustBox gecreëerd. Met deze TrustBox kunt u al uw productbeoordelingen van Trustpilot en geïmporteerde externe productbeoordelingen tonen. Deze versie staat u bovendien toe om SEO voordelen uit al uw productbeoordelingen te halen.

Productbeoordelingen en SEO

We zullen in eerste instantie de beoordelingen niet op onze website publiceren en wanneer we dit doen, zullen we Google deze pagina's niet laten indexeren. Dit betekent dat u recht blijft hebben op alle SEO voordelen die kunnen ontstaan bij het plaatsen van productbeoordelingen op uw website. Lees dit artikel voor meer informatie.

Verstuur naar Google Shopping

Wij zullen productbeoordelingen versturen naar Google Shopping. Voor klanten die Product Listing Ads in geselecteerde markten kopen, zal dit het voordeel bieden om productbeoordelingen onder het product weer te geven. Wanneer u aanvullende informatie wilt toevoegen zoals GTIN, het merk, etc. in de product feed, neem dan contact op met ons Support Team, zij kunnen u assisteren in het uploaden van uw product feed naar Trustpilot.