Vraag reviewers om een referentienummer

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Deze functie is ook beschikbaar in ons Free pakket! Probeer het vandaag!

Bedrijven kunnen referentienummers van reviewers opvragen met behulp van Trustpilots referentienummer-functie.

Soms is het lastig om een echt goede indruk te krijgen van een klantervaring, met behulp van een enkele review. Je hebt wel een gebruikersnaam en een review, maar om een constructieve reactie op een review te kunnen geven, heb je soms wat meer informatie nodig. Om deze reden stellen we je in staat om je reviewers om een referentienummer te vragen, wanneer zij een review plaatsen.

Voor reviewers is het geen vereiste om een referentienummer op te geven als zij een review willen plaatsen. Maar het is voor iedereen het beste om een bedrijfsreview snel te identificeren. Een referentienummer is een bewijs dat een review over een daadwerkelijk plaatsgevonden ervaring gaat. Daarnaast maakt een referentienummer het voor bedrijven eenvoudiger om een review te identificeren, om er snel op te kunnen reageren.

Hoe vraag je reviewers om een referentienummer?

Volg deze stappen:

1. Log in op je Business-account. Ga naar Bedrijfsreviews en klik op het tabblad Referentienummer instellen.
  2. Selecteer Ja, vraag om een referentienummer en voer de naam in van je referentienummer (zoals ordernummer of boekingsnummer).
  3. Klik daarna op Opslaan.

Nu zullen je klanten gevraagd worden om een referentienummer toe te voegen bij hun review. Maar vergeet niet: deze informatie is optioneel. Een klant kan, zonder een referentienummer toe te voegen, nog steeds een review plaatsen.

Opmerking: Trustpilot kan referentienummers niet valideren.