Vraag referentienummers aan gebruikers

Trustpilot is een online beoordelingen community die consumenten helpt meer vertrouwen te geven bij de keuze van een aankoop en tegelijkertijd biedt het bedrijven de kans om te groeien. Wij moedigen alle gebruikers met een aankoopervaring aan om een beoordeling te schrijven en hun ervaring met andere consumenten te delen. Het is voor zowel de klanten als voor het bedrijf van belang om de aankoopervaring te identificeren met behulp van een referentienummer.

Gebruikers zullen hun voordeel doen in de wetenschap dat de beoordelingen op Trustpilot voortkomen uit een betrouwbare bron. Uw bedrijf heeft de kans om de transactie te verifiëren wanneer iemand spontaan een beoordeling schrijft over uw bedrijf.

Om dit mogelijk te maken geeft Trustpilot bedrijven de mogelijkheid om naar een referentienummer te vragen voordat hun klanten een beoordeling schrijven.

U kunt ook een term aangeven die u wenst te gebruiken voor de transactie van uw klant. Bijvoorbeeld: reserveernummer of Klant referentieetc.

Wanneer u deze optie wilt instellen volgt u dan deze eenvoudige stappen

• Log in op uw Business account
  • Ga naar Verkopersbeoordelingen en selecteer referentienummer instellen
  • Kies de relevante optie.
  • Geef de term aan die u wenst te gebruiken voor uw klanttransacties en sla uw instellingen op. Uw klanten wordt gevraagd om een referentienummer in te voeren wanneer ze een beoordeling schrijven en zonder dit referentienummer is het niet mogelijk om een beoordeling achter te laten.

Houd er rekening mee dat het referentienummer verstrekt door de klant niet geverifieerd kan worden.