Vraag referentienummers aan gebruikers

Bedrijven kunnen om referentienummers vragen, aan de beoordelaars die gebruikmaken van Trustpilot’s referentienummer functie.

Gebruikers zullen hun voordeel doen in de wetenschap dat de beoordelingen op Trustpilot voortkomen uit een betrouwbare bron. Uw bedrijf heeft de kans om de transactie te verifiëren wanneer iemand spontaan een beoordeling schrijft over uw bedrijf.

Om dit mogelijk te maken geeft Trustpilot bedrijven de mogelijkheid om naar een referentienummer te vragen voordat hun klanten een beoordeling schrijven.

U kunt ook een term aangeven die u wenst te gebruiken voor de transactie van uw klant. Bijvoorbeeld: reserveernummer of Klant referentieetc.

Hoe gebruikt u de referentienummer functie?

Wanneer u deze optie wilt instellen volgt u dan deze eenvoudige stappen

• Log in op uw Business account
  • Ga naar Verkopersbeoordelingen en selecteer referentienummer instellen
  • Kies de relevante optie.
  • Geef de term aan die u wenst te gebruiken voor uw klanttransacties en sla uw instellingen op. Uw klanten wordt gevraagd om een referentienummer in te voeren wanneer ze een beoordeling schrijven en zonder dit referentienummer is het niet mogelijk om een beoordeling achter te laten.

Houd er rekening mee dat het referentienummer verstrekt door de klant niet geverifieerd kan worden.