Hoe verander ik mijn Sociale Netwerk instellingen?

Zelfs wanneer je ingelogd bent op Trustpilot met je Facebookprofiel, heb je altijd de mogelijkheid om te beslissen of je je reviews wilt delen met je Facebookvrienden. Volg onderstaande stappen om de sociale instellingen van je gebruikersprofiel te wijzigen.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in - Je kunt dit doen door op Inloggen te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina.
  2. Klik op je profielfoto rechts bovenaan de website.
  3. Klik op Mijn Instellingen.
  4. Open het veld Mijn Sociale Netwerk Instellingen.
  5. Wanneer je je Facebookprofiel wilt koppelen aan Trustpilot, klik dan op Verbind met Facebook en bewerk de informatie die je wilt opgeven in het pop-up venster.
  6. Wanneer je je Facebookprofiel wilt ontkoppelen, klik dan op Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebook profiel.

Wanneer je ingelogd bent op Trustpilot met een e-mailadres, kun je je gebruikersprofiel verbinden aan Facebook door de 4 stappen die bovenaan deze handleiding te volgen en het volgende te doen.

1. Klik op de knop Verbind met Facebook.
  2. Een pop-up met een Facebook inlog venster zal verschijnen. Voer je Facebook e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Bevestig dit door op ok te klikken.