Hoe verander ik mijn Socialenetwerk instellingen?

Zelfs wanneer u ingelogd bent op Trustpilot met uw Facebookprofiel, heeft u altijd de mogelijkheid om te beslissen of u uw beoordelingen wilt delen met uw Facebookvrienden. Volg onderstaande stappen om de sociale instellingen van uw gebruikersprofiel te wijzigen.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in - U kunt dit doen door op Inloggen te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina.

2. Klik op uw profielfoto rechts bovenaan de website.
  3. Klik op Mijn Instellingen.
  4. Open het veld Mijn Sociale Netwerk Instellingen.
  5. Wanneer u uw Facebookprofiel wilt koppelen aan Trustpilot, klik dan op Verbind met Facebook en bewerk de informatie die u wilt opgeven in het pop-up venster.
  6. Wanneer u uw Facebookprofiel wilt ontkoppelen, klik dan op Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebook profiel.

Wanneer u ingelogd bent op Trustpilot met een e-mailadres, kunt u uw gebruikersprofiel verbinden aan Facebook door de 4 stappen die bovenaan deze handleiding te volgen en het volgende te doen.

1. Klik op de knop Verbind met Facebook.
  2. Een pop-up met een Facebook inlog venster zal verschijnen. Voer uw Facebook e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Bevestig dit door op ok te klikken.