Verbind je Trustpilot-account met Facebook

Log in op je Trustpilot-account met je Facebookprofiel en bepaal zelf welke informatie je deelt met Trustpilot en je vrienden op social media.

Als je al een Trustpilot gebruikersprofiel hebt, is het eenvoudig om het te koppelen aan je Facebook-account. Je kunt dan reviews met je Facebookvrienden delen en daarnaast hun reviews lezen.

Verbind Trustpilot met Facebook

Je doet het als volgt:

1. Log in op de Trustpilot-website. Wijs met je muis op je profielfoto in de rechter bovenhoek, en selecteer vervolgens Mijn Instellingen in het dropdown-menu.
  2. In de sectie Mijn Sociale Netwerk Instellingen, klik op de knop Verbind met Facebook.
  3. In het venster Log in with Facebook, klik op de knop Continue as [je naam] om de twee accounts direct met elkaar te verbinden.

Toegang instellen

Om de toegang van Trustpilot tot jouw Facebook-account te configureren, verbind je je profielen van Facebook en Trustpilot. Volg daarna deze stappen:

1. In het Log in with Facebook venster, klik op de Edit this link.
    • Klik op de schakelaar in het scherm om Trustpilot (geen) toegang tot je vriendenlijst te verlenen.
    • Klik op de schakelaar in het scherm om Trustpilot (geen) toegang tot je e-mailadres te verlenen.
  2. Klik op Continue as [je naam] om de instellingen op te slaan.

Verbinding met Facebook verbreken

Ook het ontkoppelen van je Facebook- en Trustpilot-account is erg eenvoudig:

• In de sectie Mijn Sociale Netwerk Instellingen, klik simpelweg op Verbreek de verbinding van Trustpilot naar mijn Facebookprofiel.