Hoe kun je je afmelden of opnieuw aanmelden voor review-uitnodigingen via e-mail?

Ontdek hoe je je kunt afmelden of aanmelden voor review-uitnodigingen die per e-mail verstuurd worden via Trustpilot.

Afmelden voor e-mailuitnodigingen

Na een aankoop- of service-ervaring met een bedrijf, ontvang je misschien een e-mail die je zal vragen om de geleverde service te beoordelen.

Wanneer je geen e-mailuitnodigingen wilt ontvangen om bedrijven op Trustpilot te beoordelen, klik dan gewoon op de afmeldlink onderaan de e-mail.*

Je zult dan een scherm te zien krijgen waarop wordt bevestigd dat je met succes bent afgemeld.

Wil je je niet afmelden?

Wanneer je per ongeluk op de afmeldlink hebt geklikt en je weer wilt aanmelden, kun je eenvoudig op de opnieuw aanmelden knop klikken in het scherm dat je te zien krijgt (direct na het afmelden):

Opnieuw aanmelden via je account

Je kunt je ook opnieuw aanmelden voor e-mailuitnodigingen direct vanuit je Trustpilot account.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in - je doet dit door rechts bovenaan op de tekst Inloggen te klikken.
    Of log in op Trustpilot.
  2. Klik op je Profielfoto rechts bovenaan de website
  3. Klik op Mijn Instellingen
  4. Open het veld Welke e-mail notificaties wil je ontvangen?
  5. Vink het vakje aan naast de optie Bedrijven op Trustpilot kunnen mij uitnodigen om reviews te schrijven
  6. Bewaar je instellingen

*Let op: we kunnen je alleen afmelden voor review-uitnodigingen verstuurd via Trustpilots systemen. Zelfs wanneer je je hebt afgemeld, zijn bedrijven nog steeds in staat om je e-mailuitnodigingen via hun eigen systemen te sturen.