Hoe kunt u zich afmelden of opnieuw aanmelden voor beoordelingsuitnodigingen via e-mail?

Ontdek hoe u zich kunt afmelden of aanmelden voor beoordelingsuitnodigingen per e-mail verstuurd via Trustpilot.

Afmelden voor e-mailuitnodigingen

Na een aankoop of service ervaring met een bedrijf, ontvangt u misschien een e-mail die u zal vragen om de geleverde service te beoordelen.

Wanneer u geen e-mailuitnodigingen wilt ontvangen om bedrijven op Trustpilot te beoordelen, klik dan gewoon op de afmeldlink onderaan de e-mail.*

U zult dan een scherm te zien krijgen waarop wordt bevestigd dat u met succes bent afgemeld.

Wilt u zich niet afmelden?

Wanneer u per ongeluk op de afmeldlink heeft geklikt en zich weer wilt aanmelden, kunt u eenvoudig op de opnieuw aanmelden knop klikken in het scherm dat u te zien kreeg:

Opnieuw aanmelden via uw account

U kunt zich ook opnieuw aanmelden voor e-mailuitnodigingen direct vanuit uw Trustpilot account.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in - u doet dit door rechts bovenaan op de tekst Inloggen te klikken. Of log in op Trustpilot.
  2. Klik op uw Profielfoto rechts bovenaan de website
  3. Klik op Mijn Instellingen
  4. Open het veld Welke e-mail notificaties wilt u ontvangen?
  5. Vink het vakje aan naast de optie Bedrijven op Trustpilot kunnen mij uitnodigen om beoordelingen te schrijven
  6. Bewaar uw instellingen

*Let op: We kunnen u alleen afmelden voor beoordelingsuitnodigingen verstuurd via Trustpilot's systemen. Zelfs wanneer u zich heeft afgemeld, zijn bedrijven nog steeds in staat om u e-mailuitnodigingen via hun eigen systemen te sturen.