Afmelden en opnieuw aanmelden voor review-uitnodigingen via e-mail

Indien je liever geen review-uitnodigingen meer wil ontvangen, dan kun je je afmelden voor review-uitnodigingen die via Trustpilot worden verstuurd. Mocht je je op een later tijdstip bedenken, dan kun je je eenvoudigweg weer aanmelden.

Afmelden voor e-mailuitnodigingen

Na een koopervaring met een bedrijf, zul je soms een e-mail krijgen waarin je wordt gevraagd om hen te beoordelen. Als de e-mail is verzonden via de systemen van Trustpilot, moet deze een afmeldlink bevatten.

Als je geen e-mailuitnodigingen wilt ontvangen om bedrijven op Trustpilot te beoordelen, klik dan eenvoudigweg op de afmeldlink onderaan de e-mail.

Je zult dan een scherm te zien krijgen waarin wordt bevestigd dat je met succes bent afgemeld.

Opmerking: we kunnen je alleen afmelden voor review-uitnodigingen die verstuurd worden via Trustpilots systemen. Zelfs wanneer je je hebt afgemeld, zijn bedrijven nog steeds in staat om je review-uitnodigingen via hun eigen systemen te sturen.

Per ongeluk afgemeld?

Wanneer je per ongeluk op de afmeldlink hebt geklikt en jezelf weer wilt aanmelden, klik dan op de knop Opnieuw aanmelden in het scherm dat je te zien kreeg:

Opnieuw aanmelden via je account

Je kunt je ook opnieuw aanmelden voor e-mailuitnodigingen direct vanuit je Trustpilot-account.

1. Log in op je account op Trustpilot.com en ga met je cursor naar je naam in de rechter bovenhoek van het scherm.
  2. Klik op Mijn Instellingen in het dropdown-menu.
  3. In de E-mail instellingen sectie, onder Bijdrage, vink het vakje aan voor Bedrijven op Trustpilot kunnen mij uitnodigen om een review te schrijven.
  4. Klik op de knop E-mail instellingen opslaan.