Server-side SEO TrustBox

Dit artikel is bedoeld voor developers en vereist technische kennis om het te implementeren. Klik hier voor meer informatie over onze eenvoudige kopieer-en-plak variant.

Server-side SEO TrustBox content is crawlable in zoekmachines, en het kan gebruikt worden om Rich Snippets te tonen in Google zoekresultaten en annotaties in Bing.

Hoe kun je de server-side SEO TrustBox integreren?

De server-side SEO TrustBox endpoint zal je van een markup voor je webpagina voorzien. Haal de markup op als onderdeel van het paginageneratieproces, of als een ingeplande terugkerende taak. Houd er rekening mee dat de resultaten voor 20 minuten gecachet worden.

Haal de markup hier op:

https://productreviewswidgets.trustpilot.com/?sku=<strong>{sku}</strong>&contentLanguage=<strong>{contentLanguage}</strong>&businessUnitId=<strong>{buid}</strong>&apikey=<strong>{apikey}</strong>&productName=<strong>{productName}</strong>&perPage=<strong>{perPage}</strong>&count=<strong>{count}</strong>&locale=<strong>{locale}</strong>&widgetHeight=<strong>{widgetHeight}</strong>

Vervang vervolgens de waarden binnen de accolades zoals geïnstrueerd in de volgende tabel:

Veld

Vereist

Voorbeeld

Omschrijving

sku

Ja

id001,id002 of groene-legosteen of 12345

Je lijst van product SKU's, gescheiden door een komma.

buid

Ja

2400267300006400057a0114

Je business unit id.

apikey

Ja

jL97tVnQcXhOef8Jxn2FtUi38oQjwnbX

Je API-key.

productName

Ja

Snelle, rode fiets

De productnaam die je wilt weergeven in crawlable content, rich snippets, etc.

contentLanguage

Nee

nl

Je taalinstellingen. Ingesteld om reviews in bepaalde talen te tonen. Wanneer weggelaten, zullen alle talen standaard getoond worden.

perPage

Nee

5

Het aantal reviews dat je per pagina wilt tonen. Wanneer weggelaten, zullen er standaard acht reviews getoond worden.

count

Nee

80

Het totale aantal reviews dat je wilt tonen. Wanneer weggelaten, zullen er standaard 50 reviews zichtbaar zijn.

locale

Nee

nl-NL

Je voorkeurinstellingen voor de weergave van datum en tijd. Wanneer weggelaten, heeft het standaard de en-US instellingen.

widgetHeight

Nee

300

Jouw voorkeur voor de hoogte van de widget.

Stylesheet en JavaScript

Trustpilot zal je voorzien van een stylesheet die past bij je markup, evenals je JavaScript met responsieve en paginering mogelijkheden. De stylesheet is een flexibele oplossing die kan worden gewijzigd, Trustpilot biedt echter geen support ondersteuning aan voor ieder van de aangepaste stylesheets. Voor een complete aangepaste oplossing, adviseren we gebruik te maken van onze API.

De stylesheet kan ontvangen worden als scss, css of geminimaliseerde css door de onderstaande links te gebruiken. Je kunt dit direct linken vanuit je website, of het downloaden en aanpassen naar je eigen keuze.

Het JavaScript is beschikbaar in een standaard of geminimaliseerde versie, die zoals de stylesheet, direct gedownload of op je website geplaatst kan worden.