Server-side SEO TrustBox

Dit artikel is bedoeld voor developers en vereist technische kennis om het te implementeren. Klik hier voor meer informatie over onze eenvoudige kopieer en plak variant.

Server-side SEO TrustBox content is crawlable in zoekmachines, en het kan gebruikt worden om Rich Snippets te tonen in Google zoekresultaten en annotaties in Bing.

Hoe kunt u de server-side SEO TrustBox integreren?

De server-side SEO TrustBox endpoint zal u van een markup voor uw webpagina voorzien. Haal de markup op als onderdeel van het pagina generatie proces, of als een ingeplande terugkerende taak. Houd er rekening mee dat de resultaten voor 20 minuten gecachet worden.

Haal de markup hier op:

https://productreviewswidgets.trustpilot.com/?sku={sku}&contentLanguage={contentLanguage}&businessUnitId={buid}&apikey={apikey}&productName={productName}&perPage={perPage}&count={count}&locale={locale}&widgetHeight={widgetHeight}

Vervang vervolgens de waarden binnen de accolades zoals geïnstrueerd in de volgende tabel:

Veld

Vereist

Voorbeeld

Omschrijving

sku

Ja

id001,id002 of groene-legosteen of 12345

Uw lijst van product SKU's, gescheiden door een komma.

buid

Ja

2400267300006400057a0114

Uw business unit id

apikey

Ja

jL97tVnQcXhOef8Jxn2FtUi38oQjwnbX

Uw API key

productName

Ja

Snelle, rode fiets

De productnaam die u wilt weergeven in crawlable content, rich snippets, etc.

contentLanguage

Nee

nl

Uw taalinstellingen. Ingesteld om beoordelingen in bepaalde talen te tonen. Wanneer weggelaten, zullen alle talen standaard getoond worden.

perPage

Nee

5

Het aantal beoordelingen dat u per pagina wilt tonen. Wanneer weggelaten, zullen er standaard acht beoordelingen getoond worden.

count

Nee

80

Het totale aantal beoordelingen dat u wilt tonen. Wanneer weggelaten, zullen er standaard 50 beoordelingen zichtbaar zijn.

locale

Nee

nl-NL

Uw voorkeurinstellingen voor de weergave van datum en tijd. Wanneer weggelaten, heeft het standaard de en-US instellingen.

widgetHeight

Nee

300

Uw voorkeur voor de hoogte van de widget.

Stylesheet en JavaScript

Trustpilot zal u voorzien van een stylesheet die past bij uw markup, evenals uw JavaScript met responsieve en paginering mogelijkheden. De stylesheet is een flexibele oplossing die kan worden gewijzigd, Trustpilot biedt echter geen support ondersteuning aan voor ieder van de aangepaste stylesheets. Voor een complete aangepaste oplossing, adviseren we gebruik te maken van onze API.

De stylesheet kan ontvangen worden als scss, css of geminimaliseerde css door de onderstaande links te gebruiken. U kunt dit direct linken vanuit uw website, of het downloaden en aanpassen naar uw eigen keuze.

Het JavaScript is beschikbaar in een standaard of geminimaliseerde versie, die zoals de stylesheet, direct gedownload of op uw website geplaatst kan worden.