Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

De SEO voordelen van productbeoordelingen

Verbeter je SEO door widgets te embedden met productreview content op je website. Je kunt een client-side TrustBox of een server-side TrustBox gebruiken (vereist een API integratie).

Consumenten zoeken voornamelijk naar je producten met trefwoorden in je reviews. Dus door zoekmachines toe te laten om je productreview content te indexeren, kun je potentiële klanten helpen om je productpagina's te vinden.

Rich snippets en annotaties

Onze client-side SEO TrustBoxen bevatten de Schema.org JSON-LD die Rich Snippets toelaat in Google en annotations in Bing. Trustpilots Rich Snippet sterren hebben zichzelf bewezen als het gaat om het verhogen van de doorklikfrequentie (CTR) - en wel met 35%.

Productwaarderingen in Google Shopping en Google Shopping Ads

Je productreview content die je verzamelt met Trustpilot wordt doorgestuurd naar Google Shopping. Houd er rekening mee dat alleen review content afkomstig van Trustpilot wordt gestuurd. Wij kunnen namelijk niet nagaan of review content die niet afkomstig is van Trustpilot de richtlijnen van Google respecteert.

Als je Shopping Ads koopt, dan heb je het voordeel dat productwaarderingen onder het product worden getoond in Google Shopping, en in sommige gevallen onder het product in de normale Google zoekresultaten. Voeg aanvullende informatie toe aan de productfeed, zoals GTIN en MPN, door contact op te nemen met ons Support Team.

Hoe zit het met verzamelde productreviews die niet afkomstig zijn van Trustpilot?

Indien je voorheen al productreviews heeft verzameld buiten Trustpilot om, dan kun je deze eenvoudig importeren naar Trustpilot door middel van onze MultiSource TrustBox. Wij zullen deze content dan tonen in onze TrustBoxen. Let op dat je Customer Success Manager dit zal uitvoeren en dat dit een eenmalige handeling is.

Aangepaste integraties met gebruik van API's

Wil je meer uit je productreview content halen? Je kunt custom integraties creëren met onze Product Reviews API.