De SEO voordelen van productbeoordelingen

Leer hoe u meer SEO voordeel kunt krijgen met gebruik van Trustpilot Productbeoordelingen.

U kunt SEO voordeel krijgen door een client-side TrustBox te gebruiken voor productbeoordelingen of door onze server-side TrustBox voor productbeoordelingen te gebruiken (vereist een API integratie). Het voordeel van onze TrustBoxen is dat uw productdetails en de content van uw productbeoordelingen automatisch geoptimaliseerd worden voor zoekmachines.

Rich snippets & annotaties

Onze client-side SEO TrustBoxen bevatten de Schema.org JSON-LD die Rich snippets toestaan in Google en annotaties in Bing.

Wanneer u deze meer gepersonaliseerd wilt implementeren, dan raden we het gebruik van de API toepassing aan. Developers kunnen voor meer informatie dit artikel lezen.

Product listing - Verstuur naar Google shopping: Trustpilot zal productbeoordelingen naar Google Shopping sturen. Wanneer u gebruikmaakt van Product Listing Ads van Google, zullen in bepaalde markten de productwaarderingen van Trustpilot onder de product listing getoond worden.

Product Reviews TrustBox: Trustpilot heeft Product Reviews TrustBoxen die net zo eenvoudig te implementeren zijn als onze andere TrustBoxen. Sommige versies van de TrustBoxen bieden SEO voordelen. Versies die geen SEO voordelen bieden hebben als hoofddoel om vertrouwen, transparantie en conversie toe te laten nemen.

Voordelen van het indexeren: We publiceren geen productbeoordelingen op Trustpilot. Dit betekent dat u recht blijft houden op al de SEO voordelen die kunnen ontstaan vanuit het verzamelen en plaatsen van productbeoordelingen op uw website.