Moet ik een profiel op Trustpilot hebben?

Trustpilot beoordelingen zijn openbaar, u hoeft dus geen profiel te creëren wanneer u alleen beoordelingen wilt lezen voordat u uw volgende online aankoop doet. We vragen u alleen een profiel te creëren wanneer u uw aankoop of service ervaring met anderen wilt delen door beoordelingen te schrijven.

Waarom heb ik een profiel nodig om een beoordeling te schrijven?

We werken bij Trustpilot hard om de kwaliteit van de beoordelingen te behouden, bovendien beschermen we de integriteit van onze community. Daarom dient iedere beoordeling gekoppeld te zijn aan een profiel van een bestaand persoon.

In sommige gevallen, is het nodig dat wij contact met u kunnen opnemen om te verifiëren dat uw beoordeling oprecht is en voldoet aan onze Gebruikersrichtlijnen. Dit betekent dat uw profiel verbonden moet zijn met eengeldig en actief e-mailadres wat we kunnen gebruiken om direct contact met u op te nemen.

Vind onze Gebruikersrichtlijnen hier.

Wat zijn de voordelen van een gebruikersprofiel?

Met een gebruikersprofiel heeft u volledig bezit over uw beoordelingen, inclusief de mogelijkheid om uw profiel instellingen aan te passen, uw beoordelingen bij te werken en nieuwe beoordelingen te schrijven.

De enige data die we delen met het bedrijf dat u beoordeeld heeft is wanneer u een referentienummer heeft ingevoerd bij het schrijven van beoordelingen. Lees hier in onze Privacyverklaring hoe wij met persoonlijke data omgaan.

Ik heb een uitnodiging ontvangen om een beoordeling te schrijven. Heb ik nog steeds een gebruikersprofiel nodig op Trustpilot?

Wanneer u een uitnodiging ontvangt om een beoordeling op Trustpilot te schrijven van een bedrijf waar u recent een aankoop of service ervaring mee heeft gehad. Moet u zich nog steeds aanmelden en een profiel creëren voordat u uw mening op onze community kunt delen.

Wanneer u op de directe link klikt in de beoordelingsuitnodiging die u heeft ontvangen en onze Gebruikersvoorwaarden accepteert, maken we automatisch een gebruikersprofiel aan door het e-mailadres te gebruiken dat u heeft verstrekt aan het bedrijf gedurende het aankoopproces.

U kunt altijd inloggen op uw gebruikersprofiel, en deze gebruiken om nieuwe beoordelingen te schrijven of bestaande beoordelingen te bewerken. We moedigen aan om uw aankoop en service ervaringen met onze community te delen.