Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Moet ik een profiel op Trustpilot hebben?

Als u enkel beoordelingen wilt lezen hoeft u geen profiel aan te maken. Als u echter zelf ook beoordelingen wilt achterlaten, dan is een profiel wel vereist.

Waarom heb ik een profiel nodig om een beoordeling te schrijven?

We werken bij Trustpilot hard om de kwaliteit van de beoordelingen te behouden, bovendien beschermen we de integriteit van onze community. Daarom dient iedere beoordeling gekoppeld te zijn aan een profiel van een bestaand persoon.

In sommige gevallen, is het nodig dat wij contact met u kunnen opnemen om te verifiëren dat uw beoordeling oprecht is en voldoet aan onze Gebruikersrichtlijnen. Dit betekent dat uw profiel verbonden moet zijn met eengeldig en actief e-mailadres wat we kunnen gebruiken om direct contact met u op te nemen. We zullen dit e-mailadres ook gebruiken om u op de hoogte te brengen wanneer een bedrijf reageert op een beoordeling die u heeft geschreven.

Vind onze Gebruikersrichtlijnen hier.

Wat zijn de voordelen van een gebruikersprofiel?

Met een gebruikersprofiel heeft u volledig bezit over uw beoordelingen, inclusief de mogelijkheid om uw profiel instellingen aan te passen, uw beoordelingen bij te werken en nieuwe beoordelingen te schrijven.

De enige data die we delen met het bedrijf dat u beoordeeld heeft is wanneer u een referentienummer heeft ingevoerd bij het schrijven van beoordelingen. Lees hier in onze Privacyverklaring hoe wij met persoonlijke data omgaan.

Ik heb een uitnodiging ontvangen om een beoordeling te schrijven. Heb ik nog steeds een gebruikersprofiel nodig op Trustpilot?

Wanneer u een uitnodiging ontvangt om een beoordeling op Trustpilot te schrijven van een bedrijf waar u recent een aankoop of service ervaring mee heeft gehad. Moet u zich nog steeds aanmelden en een profiel creëren voordat u uw mening op onze community kunt delen.

Wanneer u op de directe link in de e-mail met de beoordelingsuitnodiging klikt die u heeft ontvangen, wordt u gevraagd onze Algemene Voorwaarden te accepteren. Wij zullen vervolgens automatisch een gebruikersprofiel voor u aanmaken met behulp van het e-mailadres dat u tijdens het aankoopproces aan het desbetreffende bedrijf heeft verstrekt. Dit profiel is toegankelijk wanneer u inlogt bij Trustpilot.

U kunt altijd inloggen op uw gebruikersprofiel, en deze gebruiken om nieuwe beoordelingen te schrijven of bestaande beoordelingen te bewerken. We moedigen aan om uw aankoop en service ervaringen met onze community te delen.