Taggen en het vooraf taggen van verkopersbeoordelingen

Met de tag functie van Trustpilot, kunt u uw beoordelingen categoriseren of taggen, met gebruik van uw eigen termen. Zodra beoordelingen zijn getagd, kunt u eenvoudig uw prestaties analyseren door de hoofdthema's van uw verkopersbeoordelingen te segmenteren en overzichtelijk te maken.

U kunt ook getagde beoordelingen tonen in Targeted TrustBoxen. Het idee is om in plaats van alle beoordelingen in uw TrustBox te tonen, een selectie te maken van de meest relevante beoordelingen voor de aankoopervaring van de klant. U kunt uw conversie verhogen door bijvoorbeeld een TrustBox te plaatsen op uw checkout pagina, doelgericht met beoordelingen over de leveringsservice van uw bedrijf.

Lees dit blog ter inspiratie voor het taggen van beoordelingen, bekijk hoe u in 5 stappen uw rendement op beoordelingen kunt maximaliseren of krijg meer details over hoe u Targeted TrustBoxen kunt creëren.

Hoe werkt taggen in het algemeen?

Kies termen of tags volgens verschillende segmenten, bijvoorbeeld locaties, productlijnen, afdelingen binnen het bedrijf, et cetera. Voeg vervolgens deze tags toe aan beoordelingen die voldoen aan uw criteria. Let erop dat beoordelingen meerdere tags kunnen hebben, dus een beoordeling kan bijvoorbeeld zowel in een productlijn als de afdeling van het bedrijf worden getagd, omdat ze in twee segmenten behoren.

Tags zijn niet privé

Uw tags worden alleen weergegeven in de privé API, en ze zijn niet zichtbaar op de profielpagina van uw bedrijf op Trustpilot. Echter, let erop dat tags nog steeds worden beschouwd als openbare gegevens omdat het mogelijk is om beoordelingen te filteren op onze publieke API (wanneer iemand weet wat te filteren).

Dus hoe houdt u uw tags zo privé mogelijk? Maak tags die moeilijk te raden zijn.

Uw bedrijf kan voorzorgsmaatregelen nemen door de volgende tag tips te volgen:

• Schrijf tags op een manier die interne werknemers begrijpen, maar externe mensen niet.
  • Gebruik een intern coderingssysteem om tags te categoriseren, bijvoorbeeld mobileunitA in plaats van iPhone 6.

Hoe tag ik beoordelingen handmatig?

Beoordelingen kunnen handmatig getagd worden op de Verkopersbeoordelingen paginain ons bedrijfsplatform.

Volg deze stappen:

1. Selecteer de beoordeling die u wilt taggen.
  2. Klik op tag toevoegen
  3. Een tekstvak zal verschijnen.
  4. Voer uw tagnaam/term in.
  5. Nadat u op Ok klikt, ziet u dat de tag is toegevoegd aan de beoordeling.

Hoe kan ik mijn beoordelingen per tag filteren?

Er zijn twee manieren om uw beoordelingen te filteren per tag. U kunt onze API gebruiken (met hulp van een developer), of u kunt de filter optie gebruiken op de Beoordelingen pagina.

Zo werkt het filteren op de Beoordelingen pagina:

1. Kies Meer filters.
  2. Vervolgens Selecteer tag onder Tags.

Nu hoort u alle beoordelingen te zien die geassocieerd worden met de tag die u heeft geselecteerd.

U kunt altijd de filter(s) verwijderen door te klikken op Verwijder alle filters.

Hoe kan ik beoordelingen automatisch vooraf taggen?

Beoordelingen taggen kan geautomatiseerd worden door de tags te specificeren die u wilt gebruiken bij een beoordeling voordat de beoordeling is geplaatst door een klant.

Bijvoorbeeld, wanneer u beoordelingen verzamelt voor verschillende kantoorvestigingen, dan kunt u tags specificeren voor elk kantoor voordat u uw uitnodigingen verstuurt. Dus voor alle uitnodigingen gerelateerd aan bijvoorbeeld uw kantoor in Londen, kunt u ze taggen met de term Londen. Wanneer uw klanten in Londen hun beoordelingen publiceren, zal de Londen tag automatisch aan ze gekoppeld worden, en u bent in staat om de beoordelingen te verdelen en te analyseren zodra ze binnenstromen.

Instructies

Wanneer u beoordelingen vooraf wilt taggen zelfs voordat klanten worden uitgenodigd, kunt u een tag parameter toevoegen bij het opzetten van de uitnodigingenservice. Voor verdere details, vraag uw developer om de volgende link te lezen het genereren van een API uitnodigingslink. Houd er rekening mee dat het momenteel niet mogelijk is om beoordelingen te pre-taggen in uitnodigingen die gecreëerd zijn door onze uitnodiging apps of handmatige uitnodigingen. Daarentegen kunt u wel beoordelingen pre-taggen van uitnodigingen die gecreëerd zijn door ons AFS systeem door de Structured Data Snippet te gebruiken.

Neem contact op met ons Support Team wanneer u vragen heeft over onze tagging functie.