Targeted TrustBox Volgen

De Targeted TrustBox eigenschap stelt u in staat om specifieke beoordelingen weer te geven die zijn getagd. Dit is de vierde optie onder Kies uw Beoordelingen, wat onderdeel is van de configuratie stappen in de TrustBox Bibliotheek.

Beoordelingen kunnen getagd worden aan de hand van verschillende segmenten zoals locatie, productlijnen, bedrijfsverdeling, etc. Dit stelt u in staat om de beoordelingen die worden weergegeven in een bepaalde TrustBox, te segmenteren aan de hand van context of beginpagina. Een Targeted TrustBox hoeft u slechts eenmalig in te stellen en het haalt automatisch nieuwe beoordelingen met de specifieke tags binnen.

Er zijn twee stappen in het creëren en implementeren van een Targeted TrustBox.

Stap Eén - Beoordeling segmentatie door te taggen

Beoordelingen kunnen handmatig worden getagd vanuit de Beoordelingspagina in het Business Account en door het gebruiken van Beoordeling Tagging API's.

Leest u alstublieft Taggen van Beoordeling voor alle details.

Stap Twee - Targeted TrustBox implementatie

1. Selecteer een TrustBox in de TrustBox Bibliotheek
  2. In de configuratie sectie, selecteer Uw beoordelingen per tag
  3. Kies een tag uit het dropdown menu
    • Optioneel: specificeer welke sterren u graag wilt laten weergeven
  4. Klik op Ontvang code - het code gedeelte van de TrustBox zal nu de geschikte data eigenschappen (data-tags="tag1") bevatten om de beoordelingen met de geselecteerde tag weer te geven. Klik op de knop Stuur de code via e-mail wanneer u of uw software ontwikkelaar de code via e-mail wilt ontvangen.
  5. Voeg tot slot de codesnippet toe in de HTML broncode - dit is dezelfde procedure voor de implementatie van een TrustBox.

Belangrijk: Er kan maar één tag per TrustBox per keer worden gebruikt. Meerdere TrustBoxen kunnen echter gegenereerd worden met verschillende tags.