Targeted TrustBox

De Targeted TrustBox eigenschap stelt je in staat om specifieke reviews weer te geven die zijn getagd. Dit is de vierde optie onder Kies je Reviews, wat onderdeel is van de configuratiestappen in de TrustBox Bibliotheek.

Reviews kunnen getagd worden aan de hand van verschillende segmenten zoals locatie, productlijnen, bedrijfsverdeling, etc. Dit stelt je in staat om de reviews die worden weergegeven in een bepaalde TrustBox, te segmenteren aan de hand van context of beginpagina. Een Targeted TrustBox hoef je slechts eenmalig in te stellen en het haalt automatisch nieuwe reviews met de specifieke tags binnen.

Er zijn twee stappen in het creëren en implementeren van een Targeted TrustBox.

Stap Eén - Reviewsegmentatie door te taggen

Reviews kunnen handmatig worden getagd vanuit de Reviewpagina in het Business-account en door het gebruik van Review Tagging API's.

Lees alstblieft Taggen van Review voor alle details.

Stap Twee - Targeted TrustBox implementatie

1. Selecteer een TrustBox in de TrustBox Bibliotheek
  2. In de configuratie sectie, selecteer Je reviews per tag
  3. Kies een tag uit het dropdown-menu
    • Optioneel: specificeer welke sterren je graag wilt laten weergeven
  4. Klik op Ontvang code - het code gedeelte van de TrustBox zal nu de geschikte data eigenschappen (data-tags="tag1") bevatten om de reviews met de geselecteerde tag weer te geven. Klik op de knop Stuur de code via e-mail wanneer jij of je software ontwikkelaar de code via e-mail wilt ontvangen.
  5. Voeg tot slot de codesnippet toe in de HTML broncode - dit is dezelfde procedure voor de implementatie van een TrustBox.

Belangrijk: er kan maar één tag per TrustBox per keer worden gebruikt. Meerdere TrustBoxen kunnen echter gegenereerd worden met verschillende tags.