Voeg een TrustBox-widget toe aan een webpagina

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

TrustBoxen zijn review-widgets van Trustpilot die je op je website kunt plaatsen om je TrustScore, sterrenscore en meest recente reviews te tonen.

Er zijn verschillende TrustBox-widgets die je aan je website kunt toevoegen. TrustBoxen kunnen zowel je favoriete reviews als je nieuwste reviews tonen. Ook is het mogelijk om een targeted TrustBox op je website te plaatsen die reviews weergeeft die relevant zijn voor specifieke bezoekers.

Kies een TrustBox-widget

Laten we beginnen met het kiezen van een TrustBox voor je website. Er zijn tal van lay-outs en functionaliteiten waar je uit kunt kiezen.

1. Ga naar Trustpilot Business > Promoot reviews > Website-widgets en selecteer een widget uit de TrustBox-bibliotheek.
  2. Als je een TrustBox-widget hebt gekozen, klik je op Meer informatie.

Configureer je TrustBox

Nu je een TrustBox hebt gekozen, is het tijd om deze te configureren.

• Onder Krijg toegang tot je TrustBox kun je je TrustBox instellen.

Locatie

Kies de locatie voor welke de TrustBox bedoeld is of selecteer Alle locaties.

Selecteer je reviews

Selecteer de reviews die je wilt weergeven in je TrustBox. Er zijn vier opties:

Review type Beschrijving
Je meest recente reviews Je nieuwste reviews worden als eerste getoond.
Je reviews naar sterrenscore Toont de reviews met de door jou gekozen sterrenscores, zoals alle 3-, 4- en 5-sterrenreviews.
Je favoriete reviews Selecteer handmatig je favoriete reviews die je wilt weergeven.
Je reviews per tag Selecteer getagde reviews om je reviews aan een specifieke groep bezoekers te tonen. Je kunt één tag per TrustBox selecteren.

Houd er rekening mee dat wanneer je specifieke reviews wel en niet toont, je niet een volledig beeld geeft van de feedback die je van klanten ontvangt. Hoewel je TrustBox altijd je TrustScore en sterrenscore weergeeft, raden we je aan om al je reviews te tonen. Dus ook de negatieve feedback.

Configureer je TrustBox

Configureer je TrustBox zodat deze past bij het design van je website.

Instellingen Beschrijving
Voorkeurstaal De taal waarin je TrustBox wordt getoond.
Breedte De breedte van de TrustBox.
Hoogte De hoogte van de TrustBox in pixels.
Thema Kies een licht of donker thema.

Implementeer je TrustBox

Je TrustBox is klaar voor gebruik! Tijd om 'm op je website te plaatsen.

1. Onder Implementeer je TrustBox, klik op Ontvang code. Deel de instructies met jezelf of je developer door op Deel instructies te klikken.
  2. Kopieer de code naar de <HEAD>-sectie van je website. Je hoeft dit maar één keer te doen, zelfs als je meerdere TrustBoxen toevoegt.
  3. Voeg de HTML toe aan de <BODY> waar je de TrustBox(en) wilt tonen.

Andere implementatiemethodes

• Als je een WordPress-website hebt, kun je onze Wordpress-plug-in gebruiken voor het installeren van een TrustBox. Deze methode is erg eenvoudig. Ervaring met programmeren is niet vereist.
  • Als je beperkte toegang hebt tot de broncode, gebruik dan Google Tag Manager om de widget als een aangepast script toe te voegen.
  • Als je het script niet in het <HEAD>-gedeelte kunt plaatsen, dan kun je het in de <BODY> zetten, vóór de HTML. Houd er rekening mee dat dit impact kan hebben op de prestaties van je website.

Je kunt gebruikmaken van de TrustBox Optimizer om de prestaties van je TrustBox te testen. Bekijk deze pagina voor meer informatie en artikelen over TrustBoxen.