TrustBoxen - Hoe je Trustpilot widgets kunt configureren en implementeren

Wanneer je huidige klanten over je spreken, lezen je potentiële klanten mee.

Begin vandaag nog met het verzamelen van reviews!

TrustBoxen zijn widgets van Trustpilot – op zichzelf staande applicaties die kunnen worden toegevoegd op je website om je TrustScore, sterrenscores en meest recente reviews te tonen.

Je kunt meerdere, verschillende TrustBox-widgets aan je website toevoegen. Je kunt al je favoriete reviews laten zien in de ene TrustBox, je meest recente reviews in de andere, en zelfs meerdere Targeted TrustBoxen toevoegen die reviews tonen voor een bepaalde doelgroep.

Kies een TrustBox-widget

Laten we beginnen met het kiezen van een TrustBox voor je website. Er zijn tal van lay-outs en functionaliteiten waar je uit kunt kiezen - kies er een die voor jouw bedrijf het meest geschikt lijkt.

1. In je Trustpilot Business-account, ga naar Integraties en onder Zet je reviews in de schijnwerpers, klik op Bekijk TrustBoxen.
  2. Op de pagina TrustBox Bibliotheek, kies je TrustBox-widget en klik op Meer informatie.

Configureer je TrustBox

Nu je een TrustBox hebt gekozen, is het tijd om deze te configureren.

• Stel je TrustBox in naar jouw wens, onder Krijg toegang tot je TrustBox.

Bedrijfslocatie

Kies de locatie van de vestiging waarvan je de reviews wil laten zien in je TrustBox. Selecteer Alle locaties of juist een specifieke locatie.

Opmerking: locaties zijn momenteel beschikbaar voor klanten in het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Selecteer je reviews

Selecteer de reviews die je wil weergeven in je TrustBox. Er zijn 4 opties:

Soorten reviews Beschrijving
Je meest recente reviews Toont je meest recente reviews in omgekeerde chronologische volgorde, met je nieuwste review als eerste
Je reviews naar sterrenscore Toont de reviews met de door jou gekozen sterrenscores, zoals alle 3-, 4- en 5-sterrenreviews
Je favoriete reviews Selecteer handmatig je favoriete reviews om weer te geven in je TrustBox
Je getagde reviews Selecteer getagde reviews om je te richten op een bepaalde doelgroep. Je kunt een tag per TrustBox selecteren.

Houd er rekening mee dat je met het selecteren van reviews voor TrustBoxen niet het volledige, totale beeld laat zien van alle ervaringen van je klanten. Hoewel je TrustBox altijd je TrustScore en sterrenscore weergeeft, raden we sterk aan om toch al je reviews te tonen (ook de negatieve).

Configureer je TrustBox

Configureer je TrustBox zodat deze past bij het design van je website.

Instellingen Beschrijving
Voorkeurstaal De taal waarin je TrustBox wordt getoond
Breedte De breedte van de TrustBox
Hoogte De hoogte van de TrustBox in pixels
Thema Kies een licht of donker thema
Conversie Optimalisatie Test Schakel de TrustBox Optimizer in voor deze TrustBox
Rich snippets voor SEO Schakel Structured Data Snippets in om je ranking in Google te verbeteren

Responsief design

Al onze TrustBoxen zijn responsief. Ze hebben interne breekpunten die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen, en ze kunnen scrollen.

TrustBoxen zijn ingesloten in een iframe op je website. De iframe ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de TrustBox niet naar alle groottes aanpasbaar is. Dit betekent dat wanneer je het venster van je browser wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte blijft hetzelfde. Om dit juist te laten werken, is het belangrijk dat je de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van je DOM-elementen, zodat het bij de minimale hoogte van de TrustBox past.

Opmerking: we adviseren je om de minimale en maximale afmetingen van je TrustBox(en) te controleren voordat je deze implementeert. Je vindt deze informatie op de Preview-pagina van iedere TrustBox.

Implementeer je TrustBox

Je TrustBox is klaar voor gebruik! Tijd om het op je website te plaatsen.

1. Onder Implementeer je TrustBox, klik op Ontvang code. Door op Deel instructies te klikken kun je het naar jezelf of je developer sturen.
  2. Kopieer de code naar de sectie <HEAD> van je website. Je hoeft dit maar één keer te doen, zelfs als je meerdere TrustBoxen toevoegt.
  3. Voeg de HTML toe aan de <BODY> waar je de TrustBox(en) wilt tonen.

Opmerking: als je de code niet in de sectie <HEAD> kunt zetten, zet het dan in sectie <BODY>, vóór de HTML. Houd er rekening mee dat dit wel impact kan hebben op de prestaties van je website.

E-commerce integraties

We hebben verschillende e-commerce integraties die je kunt gebruiken om het nog eenvoudiger te maken om een TrustBox toe te voegen aan je website.

Je kunt altijd handmatig een TrustBox aan je website toevoegen, maar als er een plugin beschikbaar is voor jouw e-commerce platform, kun je dat nóg eenvoudiger doen via een drag-and-drop functie.

E-commerce platform Beschikbare integratie
PrestaShop Ja
Magento Ja
WooCommerce Ja
OpenCart Ja
Shopify Nee
BigCommerce Nee