Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

TrustBox widgets - Overzicht van implementatie en design

Wil je een TrustBox-widget toevoegen aan je website of webshop? Hieronder vind je een implementatie-overzicht en het design van widgets om je op gang te helpen.

Als je twijfelt over welke widget(s) je wilt implementeren, raden we aan om deze introductie over TrustBoxen te lezen. Je kunt ook een kijkje in de TrustBox Bibliotheek nemen om previews te zien van al onze widgets.

Implementatie stappen

1. Log in op je Trustpilot Business-account.
  2. Ga naar Integraties > TrustBox Bibliotheek en bekijk een overzicht van al de TrustBoxen die je kunt gebruiken.
  3. Je kunt door middel van filters de verschillende TrustBoxen zien, zoals TrustBoxen die geoptimaliseerd zijn voor SEO. Je kunt ook op de TrustBoxen klikken om live previews te zien.
  4. Wanneer je eenmaal een TrustBox hebt gekozen, kun je deze widget configureren door de stappen te volgen onder Krijg je TrustBox.
  5. Klik op Ontvang code als je er klaar voor bent om de widget te implementeren. Je krijgt nu de optie om de instructies te delen, zodat je dit naar jezelf of naar je developer kunt sturen.
  6. Kopieer de code naar de HEAD-sectie van je website (je hoeft dit maar één keer te doen, zelfs als je meerdere TrustBoxen toevoegt).
  7. Voeg de HTML toe aan de BODY waar je de TrustBox(en) wilt tonen.

Opmerking: als je het script niet kunt toevoegen in de HEAD-sectie is het mogelijk om het in de BODY-sectie te plaatsen voor de HTML. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de prestaties van je website.

Responsief design

Al onze TrustBoxen zijn responsief. Ze kunnen geconfigureerd worden om verschillende hoogte- en breedte-instellingen te gebruiken, waardoor het mogelijk is om ze aan te passen aan verschillende schermafmetingen. Ze hebben interne breekpunten die ervoor zorgen dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen, en ze kunnen scrollen.

Opmerking: we adviseren je om de minimale en maximale afmetingen van je TrustBox(en) te controleren voordat je deze implementeert. Je vindt deze informatie op de Preview-pagina van iedere TrustBox.

Wanneer geïmplementeerd op een website, is de TrustBox embedded in een iframe. De iframe ondersteunt niet volledige aanpassing, zodat de TrustBox niet optimaal aanpasbaar is naar alle afmetingen. Dit betekent dat wanneer je de grootte van het browservenster wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte blijft hetzelfde. Om dit juist te laten werken, is het belangrijk dat je de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van je DOM-elementen, zodat het bij de minimale hoogte van de TrustBox past.

Product TrustBoxen in templates

Als je de HTML voor een Product TrustBox ontvangt, is het specifiek voor een bepaalde SKU. De SKU is in de 'data-sku="{your sku}"' snippet. Als je je HTML op je server genereert, kun je het kenmerk programmatisch veranderen om het één van je SKU's te laten zijn. Als je de waarden verandert in je front-end, zijn er extra stappen die je moet nemen om de SKU's te wijzigen. (Mogelijk heb je hulp van je developer nodig.)

Voeg een TrustBox toe aan je webshop

Wanneer je een TrustBox toevoegt aan jewebshop, zorg er dan voor dat je de instructies volgt die je van dat platform krijgt:

Hoe voeg je een TrustBox toe in Magento?

Het volgende Magento artikel geeft je instructies over hoe je de volgende content kunt toevoegen in Magento's content management systeem. De Pagina Layout-sectie omschrijft hoe je het script toevoegt, terwijl de Widgets-sectie omschrijft hoe je de HTML toevoegt aan de bodytekst.

Hoe voeg je een TrustBox toe in WooCommerce?

WooCommerce is een WordPress add-on, dus volg de widget-implementatie instructies die beschreven worden in het WordPress Support artikel. Als je WooCommerce-website wordt gehost, heb je een Premium WordPress-account nodig om TrustBoxen te implementeren.

Hoe voeg je een TrustBox toe in Shopify?

Deze Shopify-handleiding zal je begeleiden bij het toevoegen van custom HTML in Shopify.

Hoe voeg je een TrustBox toe in PrestaShop?

PrestaShop heeft deze uitgebreide handleiding over hoe je HTML kunt toevoegen. Houd er rekening mee dat de implementatie de nodige programmeerkennis vereist.

Hoe voeg je een TrustBox toe in BigCommerce?

BigCommerce heeft deze handleiding voor het toevoegen van afbeeldingen in de HTML code. Houd er rekening mee dat de implementatie de nodige programmeerkennis vereist.

Wil je meer weten over TrustBox prestaties en laadsnelheid? Dan zul je dit artikel vast nuttig vinden.