TrustBox widgets - implementatie, prestaties en ontwerp

Bent u klaar om een van Trustpilot's TrustBox widgets te implementeren? Nieuwsgierig naar de prestaties en laadsnelheid? Dit artikel zal u begeleiden met alles wat u moet weten.

Houd er rekening mee dat u bij de implementatie waarschijnlijk hulp van uw webmaster nodig heeft. En als u niet zeker weet welke widget(s) u wilt implementeren, dan adviseren we u deze introductie van TrustBox mogelijkheden te bekijken.

Implementatie stappen

1. Log in op uw Trustpilot Business Account.
  2. Klik op Integraties om toegang te krijgen tot de TrustBox Bibliotheek en krijg een overzicht van alle TrustBoxen die u kunt openen.
  3. U kunt filteren om de verschillende TrustBoxen te zien, bijvoorbeeld TrustBoxen die geoptimaliseerd zijn voor SEO. U kunt ook op de TrustBoxen klikken om live previews te zien.
  4. Wanneer u eenmaal een TrustBox heeft gekozen, kunt u de widget configureren door de volgende stappen te volgen onder Krijg uw TrustBox.
  5. Wanneer u klaar bent om het te implementeren, klik dan op Ontvang code. U heeft nu de optie om te kiezen Stuur de code via e-mail, zodat u het naar uzelf of naar uw developer kunt sturen.
  6. Kopieer de code naar de HEAD sectie van uw website (u hoeft dit maar eenmalig te doen wanneer u één of meerdere TrustBoxen toevoegt).
  7. Voeg de HTML toe aan de BODY waar u de TrustBoxen wilt weergeven.

Let op: Wanneer u het script niet kunt toevoegen in de HEAD sectie is het mogelijk om het in de BODY sectie te plaatsen voor de HTML. Maar houd er rekening mee dat dit misschien impact kan hebben op de prestaties van uw website.

Responsive design

De meeste TrustBoxen zijn responsive. Ze kunnen geconfigureerd worden om verschillende hoogte en breedte instellingen te gebruiken, hierdoor is het mogelijk om ze aan te passen aan verschillende schermafmetingen. Ze hebben interne breekpunten die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen. Indien nodig wordt de scrolloptie ingevoegd. Let op: We adviseren u om de minimale en maximale waarden van uw TrustBox(en) te controleren voordat u deze implementeert.

Wanneer het geïmplementeerd is op een website, is de TrustBox embedded in een iframe. De iframe ondersteunt niet alle afmetingen, waardoor de TrustBox niet compleet aanpasbaar is naar alle groottes. Dit betekent dat wanneer u de grootte van uw browser wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte blijft hetzelfde. Om dit te laten werken, is het belangrijk dat u de breedte van de instellingen aanpast naar 100% en de hoogte aanpast van uw DOM elementen zodat het bij de minimale hoogte van de TrustBox past.

Prestaties en laadsnelheid

TrustBoxen zullen geen impact hebben op de prestaties van uw website. Het TrustBox script laadt asynchroon op de pagina. Door asynchrone scripts te gebruiken staat uw pagina's toe om sneller te laden, omdat het script op de achtergrond wordt geladen, terwijl de pagina verder wordt verwerkt. Met andere woorden, door de TrustBox scripts te laden vertraagt u niet uw website.

Data wordt gecached in onze CDN (Content Delivery Network) en binnen 300 tot 500 miliseconden verzonden, iedere keer dat de website met de TrustBox wordt geladen. Dit betekent dat na de implementatie op uw website, de TrustBox de eerste keer waarschijnlijk langzaam zal opstarten. Wanneer het echter de data van de servers ontvangt, zal het meteen laden.

Wanneer Trustpilot een downtime ondergaat, zullen de TrustBoxen eveneens niet beschikbaar zijn. Wees gerust, dit is niet iets dat vaak gebeurt. En wanneer een TrustBox traag is zal er een alternatieve afbeelding getoond worden, terwijl de TrustBox op de achtergrond laadt.

Voeg een TrustBox toe aan uw e-commerce winkel

Wanneer u een TrustBox toevoegt aan uw e-commerce platform, zorg er dan voor dat u de instructies volgt die u van het platform krijgt.

Hoe voegt u een TrustBox toe in Magento?

Het volgende Magento artikel geeft u instructies over hoe u de volgende content kunt toevoegen in Magento's content management systeem. De Pagina layout sectie omschrijft hoe u het script toevoegt, terwijl de Widgetssectie omschrijft hoe u de HTML toevoegt aan de bodytekst.

Hoe voegt u een TrustBox toe in WooCommerce?

WooCommere is een WordPress add-on dus volg de widget implementatie instructies die beschreven worden in het WordPress Support artikel. Wanneer uw WooCommerce site wordt gehost, heeft u een Premium WordPress account nodig om TrustBoxen te implementeren.

Hoe voegt u een TrustBox toe in Shopify?

Deze Shopify handleiding zal u uitleggen hoe u aangepaste HTML toevoegt in Shopify.

Hoe voegt u een TrustBox toe in PrestaShop?

PrestaShop heeft deze uitgebreide handleiding hoe u HTML kunt toevoegen. Houd er rekening mee dat de implementatie de nodige programmeerkennis vereist.

Hoe voegt u een TrustBox toe in BigCommerce?

BigCommerce heeft deze handleiding voor het toevoegen van afbeeldingen in de HTML code. Houd er rekening mee dat de implementatie de nodige programmeerkennis vereist.