Hoe een TrustBox te implementeren

Dit artikel geeft u instructies hoe u TrustBoxen op iedere plek van uw website kunt plaatsen. TrustBoxen zijn widgets van Trustpilot - Alleenstaande applicaties die beoordelingen, sterwaarderingen en TrustScores tonen. Houd er rekening mee dat u bij implementatie waarschijnlijk de hulp van uw webmaster nodig heeft.

Wanneer u graag een algemeen overzicht wilt hebben over TrustBoxen en Targeted TrustBoxen, begin dan met het lezen van het volgende artikel.

Implementatie stappen

1. Log in op uw Trustpilot Business Account.
  2. Klik op Integraties om toegang te krijgen tot de TrustBox Bibliotheek. Hier ziet u een overzicht van alle TrustBoxen waar u toegang toe heeft.
  3. U kunt de TrustBox soorten filteren, bijvoorbeeld TrustBoxen geoptimaliseerd voor SEO.
  4. U kunt ook op TrustBoxen klikken om live voorvertoningen te zien.
  5. Wanneer u eenmaal een TrustBox heeft gekozen, kunt u deze configureren door de stappen te volgen onder Krijg uw TrustBox.
  6. Klik op Ontvang code, wanneer u klaar bent om deze te implementeren. Klik op de knop Stuur de code via e-mail, wanneer u de code per e-mail wilt ontvangen of stuur deze per e-mail naar uw developer.
  7. Kopieer de <script> code naar de HEAD sectie van uw website (u hoeft dit maar eenmalig te doen wanneer u één of meerdere TrustBoxen toevoegt). Voeg vervolgens de <div> tag in de BODY waar u wilt dat de TrustBox(en) getoond wordt. Net zoals een Bootstrap, laadt dit script asynchroon en maakt het een iframe in de <div> tag. Deze iframe laadt de TrustBox.

Responsief ontwerp

De meerderheid van onze TrustBoxen zijn responsief. Ze kunnen geconfigureerd worden om verschillende hoogte en breedte instellingen te gebruiken, hierdoor is het mogelijk om ze aan te passen aan verschillende schermafmetingen. Ze hebben interne breekpunten die verzekeren dat de positie van de inhoud wordt aangepast aan de opgegeven afmetingen. Indien nodig wordt de scrolloptie ingevoegd. Let op: We adviseren de minimale en maximale waarden van uw TrustBox(en) te controleren voordat u deze implementeert.

Wanneer geïmplementeerd op een website, is de TrustBox embedded in een iframe. De iframe ondersteunt niet volledige herschaling, daarom zal de TrustBox niet altijd flexibel worden weergegeven in bepaalde afmetingen. Dit betekent dat wanneer u het venster van uw browser wijzigt, de TrustBox aangepast kan worden in de breedte, maar de hoogte blijft hetzelfde.

We adviseren om de breedte tot 100% in te stellen om er zeker van te zijn dat het past bij de breedte van het veld, en het formaat op de juiste manier in de breedte aangepast kan worden. Wijzig de hoogte op belangrijke breekpunten van uw website, om ervoor te zorgen dat het de nieuwe hoogte van uw venster evenaart.

Prestatie & laadsnelheid

TrustBoxen zullen geen impact hebben op de prestaties van uw website. Het TrustBox script laadt asynchroon, ten opzichte van de rest van de pagina. Het gebruik van asynchrone scripts betekent dat uw pagina sneller kan worden geladen, omdat het script op de achtergrond wordt geladen en uitgevoerd, terwijl de pagina zichtbaar blijft. Daarom zal het laden van de Trustbox script niet uw website vertragen.

Wanneer u uw website, de eerste keer na implementatie uitvoert, zal het even duren voordat de TrustBox laadt. Wanneer het echter de data van de servers heeft gehaald, zal het meteen laden. Om precies te zijn, data wordt gecachet in onze CDN (Content Delivery Network) en afgeleverd binnen 300-500 ms, iedere keer dat de site met de TrustBox wordt geladen.

Wanneer een TrustBox erg langzaam laadt, zal een standaardafbeelding weergegeven worden, terwijl de TrustBox op de achtergrond laadt. Deze zal verdwijnen zodra de TrustBox klaar is.

Wanneer Trustpilot een downtime ondergaat, dan zullen de TrustBoxen eveneens een downtime ervaren.