Een TrustBox-widget toevoegen aan een webpagina

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

TrustBoxen zijn Trustpilots widgets. Je kunt deze op zichzelf staande applicaties op je website implementeren. Ze tonen je meest recente reviews, TrustScore en sterrenscores. In deze handleiding laten we zien hoe je dit aanpakt.

Je kunt verschillende TrustBox-widgets aan je website toevoegen. Laat je favoriete reviews zien in één TrustBox, toon je nieuwste reviews in een andere of maak verschillende doelgerichte TrustBoxen die reviews weergeven die relevant zijn voor een specifiek deel van je klanten.

Een TrustBox-widget kiezen

Als eerste kies je een TrustBox. Er zijn verschillende lay-outs en functionaliteiten beschikbaar. Kies de widget die het beste past bij je bedrijfsbehoeften.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Promoot reviews > Website-widgets. Blader door de TrustBox-bibliotheek en selecteer een TrustBox.
  1. Zodra je een TrustBox-widget hebt gekozen, klik je op Meer informatie.

Je TrustBox configureren

Nu is het tijd om je TrustBox te configureren. Onder Krijg toegang tot je TrustBox zie je enkele configuratieopties.

Locatie

Kies de locatie waarvoor de TrustBox reviews weergeeft. Selecteer Alle locaties of kies één specifieke locatie.

Opmerking: deze instelling is alleen te zien als je toegang hebt tot TrustBoxen voor locatiereviews

Je reviews selecteren

Selecteer de reviews die je in de TrustBox wilt weergeven. Je hebt vier opties:

Review-filter Beschrijving Tekst weergegeven in widget
Je meest recente reviews Toont je meest recente reviews in omgekeerde chronologische volgorde, met je nieuwste review als eerste. Onze meest recente reviews
Je reviews op sterrenscore Toont de sterrenscores die je selecteert. Bijvoorbeeld alle reviews met 3, 4 of 5 sterren. Onze reviews met 3, 4 en 5 sterren
Je favoriete reviews Selecteer handmatig je favoriete reviews die je wilt weergeven. Onze favoriete reviews
Je reviews per tag Selecteer getagde reviews om je reviews aan een specifieke groep bezoekers te tonen. Je kunt één tag per TrustBox selecteren. Onze favoriete reviews

Let op: als je reviews in je TrustBox filtert geef je niet het volledige, totale beeld van alle ervaringen van je klanten. Hoewel je TrustBox altijd je TrustScore en sterrenscore weergeeft, raden we je aan om al je reviews te tonen. Dus ook de negatieve feedback.

Je TrustBox personaliseren

Je kunt de configuratie van je TrustBox personaliseren, zodat deze beter past bij het ontwerp van je website. Dit zijn je opties: taal, breedte, hoogte, lettertype, thema en letterkleur van de widget.

Je TrustBox implementeren

Je hebt je TrustBox gekozen en geconfigureerd. Nu voeg je deze toe aan je website.

1. Onder Implementeer je TrustBox klik je op Ontvang code. Deel de instructies, zodat je deze naar jezelf of je developers kunt sturen.
  1. Kopieer het script van de TrustBox in de sectie <HEAD> van je website. Je hoeft dit maar één keer te doen, zelfs als je meerdere TrustBoxen toevoegt.
  1. Voeg de HTML toe aan de <BODY> waar je de TrustBox(en) wilt tonen.

Andere implementatiemethodes

• Als je een WordPress-website hebt, kun je met onze WordPress-integratie een TrustBox installeren. Bij deze methode hoef je geen ervaring met programmeren te hebben. Je organiseert, personaliseert en publiceert alles op dezelfde plek.
  • Als je beperkte toegang hebt tot de broncode, gebruik dan Google Tag Manager (GTM) om de widget als een aangepast script toe te voegen.
  • Als je het script niet in het <HEAD>-gedeelte kunt plaatsen, kun je het in de <BODY> zetten, vóór de HTML. Dit heeft mogelijk een impact op je websiteprestaties.

Zodra je de TrustBox hebt geïmplementeerd, kun je met de TrustBox Optimizer testen hoe je TrustBoxen het doen. Wil je meer weten over TrustBoxen in het algemeen? Check dan onze andere artikelen over dit onderwerp.