Hoe Verander Ik Mijn Emailadres?

Op Trustpilot heeft u niet de mogelijkheid om zelf direct uw e-mailadres te veranderen in de Profiel instellingen.

In plaats daarvan vragen wij u een korte e-mail te sturen naar onze support afdeling op hier. Uw aanvraag dient u te versturen vanaf het e-mailadres waarmee u normaal gesproken inlogt op Trustpilot, vergeet in uw e-mail niet het nieuwe e-mailadres te noemen dat u in de toekomst wilt gebruiken.

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen zullen we contact met u opnemen om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen. Dit om zeker te zijn dat u daadwerkelijk de eigenaar van het profiel bent voordat we de wijzigingen invoeren.