Het e-mailadres van je Trustpilot-gebruikersaccount wijzigen

Lees hier hoe je een verzoek indient om het aan je account gekoppelde e-mailadres te wijzigen.

Momenteel kun je het e-mailadres van je account niet rechtstreeks in de online instellingen wijzigen. In plaats daarvan dien je hiervoor een verzoek in bij ons productsupport-team. In een paar stappen ben je klaar.

Wijzig het e-mailadres van je account

1. Vul dit formulier in. Vermeld in je bericht ook je nieuwe e-mailadres dat je aan je account wilt koppelen.
Opmerking: Zorg ervoor dat je ingelogd bent bij Trustpilot met het e-mailadres dat momenteel nog aan je account is gekoppeld.
  1. Zodra het team je verzoek ontvangt, neemt een van onze supportmedewerkers contact met je op om het nieuwe e-mailadres te verifiëren en om te bevestigen dat je de accounteigenaar bent.