Handleiding van de AFS 1.0: Magento

Let erop dat deze instructies alleen gelden voor diegenen die nog niet zijn geüpgrade naar AFS 2.0. Klik hier voor de AFS 2.0 handleiding.

AFS 2.0 introduceert een slimmere en meer krachtige manier om uw e-commerce winkel met Trustpilot te integreren. Met AFS 2.0 kunt u het aantal klanten dat reageert op uw uitnodigingen op verschillende manieren verhogen. Allereerst kunt u Trustpilot's interactieve sterren toevoegen aan uw uitnodiging template. Door deze interactieve sterren toe te voegen aan uw uitnodiging template kan uw huidige conversie rate met 61% toenemen! Bovendien kunt u nu uw conversie ratio optimaliseren door de exacte tijd en datum te vermelden om uw uitnodigingen te leveren. Een ander voordeel van AFS 2.0 is dat u vooraf kunt taggen. Bijvoorbeeld, u kunt uw beoordelingen vooraf taggen en data verzamelen zoals stad, verzendmethodes of sales agent waarmee u inzicht kunt verkrijgen in uw zaak - dit helpt uw bedrijf slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Ten slotte kunt u met AFS 2.0 de producten toevoegen die uw klanten hebben aangeschaft, zo kunnen ze aan de hand van één uitnodiging zowel een verkopers- als een productbeoordeling achterlaten. Klik hier om nu te upgraden of neem contact op met ons Support Team of uw Accountmanger om vandaag nog over te stappen.

Volg de onderstaande stappen om binnen vijf minuten uw Magento webshop op te zetten met gebruik van Trustpilot en de Automatische Feedback Service.

Stappen:

1. Log in op de Magento Admin
  2. Ga naar Systeem > Configuratie > Verkoop > Verkoopemails > Verzending
  3. In het veld Verstuur verzending email kopie naar voer uw unieke Trustpilot e-mailadres in - [UNIQUEEMAILADDRESS]
  4. Kies BCC als methode van versturen (Verstuur verzending email kopie methode).
  5. Klik Sla Configuratie op om het geheel op te slaan.

Hoe kunt u meer domeinen toevoegen aan uw whitelist:

Ga naar uw Trustpilot Dashboard en klik op Uitnodigingen. Kies vervolgens Automatische Feedback Service en scroll naar beneden naar Domeinen die uitnodigingen triggeren. Voeg de domein(en) toe waarvan het toegestaan is om trigger e-mails te sturen naar Trustpilot, bijv. order.myshop.com.

Lees hier meer