Automatische Feedback Service (AFS) - Verstuur uitnodigingen in verschillende talen

Let op: Dit artikel is voor iedereen die gebruikmaakt van de Structured Data Snippets.

Wanneer u uitnodigingen naar uw klanten verstuurt, zal de taal standaard ingesteld worden zoals is geselecteerd in de Automatische Feedback Service module. Om uitnodigingen in verschillende talen vanuit hetzelfde domein te sturen, dient u twee aanvullende parameters aan de Structured Data Snippet toe te voegen. Deze parameters zijn niet verplicht, maar zullen u toestaan aan te geven welke templates uw klanten zullen ontvangen, en naar welke Trustpilot pagina ze doorgestuurd zullen worden wanneer ze op de link klikken.

Voorbeeld: Voor uw Spaans sprekende klanten kunt u de volgende tags toevoegen aan uw orderbevestiging e-mail.

<script type="application/json+trustpilot">
{
"templateId": "529c0abfefb96008b894ad02",
"locale": "es-ES"
}
</script>

Dit zorgt ervoor dat uw Spaans sprekende klanten een Spaanse uitnodiging ontvangen en ze worden doorgestuurd naar https://es.trustpilot.com/.

Open Alle

Locales

U kunt de taal kiezen van de Trustpilot pagina waar uw klanten naartoe gestuurd worden, door de locale parameter te gebruiken.

Klik hier om de verschillende locales te zien

"locale": "da-DK" / Deens-Denemarken

"locale": "de-DE" / Duits-Duitsland

"locale": "en-GB" / Engels-Verenigd Koninkrijk

"locale": "es-ES" / Spaans-Spanje

"locale": "fi-FI" / Fins-Finland

"locale": "fr-FR" / Frans-Frankrijk

"locale": "it-IT" / Italiaans-Italië

"locale": "nb-NO" / Noors-Noorwegen

"locale": "nl-NL" / Nederlands-Nederland

"locale": "pl-PL" / Pools-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugees-Portugal

"locale": "ru-RU" / Russisch-Rusland

"locale": "sv-SE" / Zweeds-Zweden

"locale": "en-AU" / Engels-Australië

"locale": "zh-CN" / Chinees-China

"locale": "en-IE" / Engels-Ierland

"locale": "de-AT" / Duits-Oostenrijk

"locale": "de-CH" / Duits-Zwitserland

"locale": "fr-BE" / Frans-België

"locale": "nl-BE" / Nederlands-België

"locale": "ja-JP" / Japans-Japan

"locale": "pt-BR" / Braziliaans Portugees-Brazilië

"locale": "en-US" / Engels-Verenigde Staten

"locale": "en-CA" / Engels-Canada

"locale": "en-NZ" / Engels-Nieuw-Zeeland

Template ID

Met de Template ID kunt u aangeven welke uitnodiging template u naar uw klanten wilt versturen. U kunt kiezen uit Trustpilot's geoptimaliseerde template of een van uw bewerkte templates.

Vind uw Template ID hier
  1. Ga naar Uitnodigingen en kies de tab Template Editor
  2. Klik op de knop Selecteer template en een overzicht van alle templates zal verschijnen
  3. Kies de standaard of bewerkte template die u wilt gebruiken en klik op Ga verder
  4. U vindt uw Template ID onder de template