Veelgestelde vragen over de Automatic Feedback Service (AFS)

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Heb je vragen over de Automatic Feedback Service? In deze lijst met veelgestelde vragen lees je meer over de tool, zodat je AFS optimaal kunt leren gebruiken.

Kan ik e-mailuitnodigingen aanpassen die met AFS zijn verzonden?

Bij de basisversie kun je de instellingen voor bijvoorbeeld de naam van de afzender, de taal en de timing en frequentie van de uitnodiging niet aanpassen. Wil je echt op een hoger niveau presteren, dan kun je gestructureerde gegevens toevoegen. De Structured Data Snippet is een manier voor u om uit te breiden hoe u AFS gebruikt en de controle vergroot over wat u in de beoordelingsuitnodiging naar uw klant stuurt. Je moet wel wat van programmeren afweten, dus misschien kun je een ontwikkelaar om hulp vragen.

Waar moet ik mijn unieke e-mailadres van Trustpilot toevoegen voor AFS?

Het is belangrijk dat je dit adres op de juiste plek invoert, want anders werkt AFS niet goed. Je moet het adres invoegen in het BCC-veld van je trigger-e-mail, zoals een orderbevestiging. Is dat geen optie in je e-mailinstellingen, dan moet je gestructureerde gegevens gebruiken.

Kan ik met AFS uitnodigingen in verschillende talen versturen?

Ja. Je kunt uitnodigingen in de lokale taal van je klanten versturen door de landingspagina en de vertaalde taal op te geven in de gestructureerde gegevens. Je selecteert de standaardtaal in de E-mailinstellingen, maar kunt de taal van de uitnodiging en de taalinstellingen van de landingspagina waarnaar ze worden gestuurd aanpassen.

Hoe weet ik zeker dat ik AFS juist heb ingesteld?

Een eenvoudige manier om dit te checken, is door zelf wat te bestellen in je webwinkel. Als alles juist is ingesteld, zou je een e-mailuitnodiging in de wachtrij van je uitnodigingsgeschiedenis moeten zien. Zolang de e-mail nog niet is verzonden, kun je klikken op de uitnodiging om gegevens te bewerken, zoals de bezorgdatum en -tijd, de naam van de ontvanger of de naam van de afzender. Wijzig de verzendtijd naar de huidige datum of een datum in het verleden om de uitnodiging meteen te verzenden. Je kunt dan een voorbeeld bekijken van hoe de e-mail eruitziet voor klanten.

Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van AFS?

We raden al onze gebruikers echt aan de nieuwste versie van AFS te gebruiken. Als je momenteel een oudere versie hebt, kun je hier upgraden. Volg alle stappen in de wizard en voordat je het weet, ben je helemaal up-to-date.

Kan ik een uitnodiging annuleren die ik met AFS heb gemaakt?

Je kunt individuele uitnodigingen niet annuleren. Wel kun je alle uitnodigingen in de wachtrij annuleren. Klik in de uitnodigingsgeschiedenis op de rode knop Uitnodigingen annuleren. Selecteer dan Ja om dit te bevestigen en alle uitnodigingen in behandeling te verwijderen.

Kan ik een uitnodiging uitstellen die ik met AFS heb gemaakt?

Zeker weten. Soms loopt het niet zo snel en moet je de bezorgdatum van een uitnodiging aanpassen. Ga hiervoor naar je uitnodigingsgeschiedenis en vind de uitnodigingen die je opnieuw wilt plannen. Klik op de uitnodiging om die uit te vouwen. Wijzig dan onder Levering de datum en sla je wijzigingen op.

Waarom heeft Trustpilot contact met me opgenomen over uitnodigingen die zijn gepland vanaf een onbekend e-mailadres?

In dat geval heeft ons systeem waarschijnlijk gedetecteerd dat uitnodigingen worden gepland vanaf een nieuw e-mailadres, waarbij we jou als afzender niet herkennen. Als je alle e-mailadressen en afzenders op de lijst herkent als onderdeel van je organisatie, hoef je verder niets te doen. Is dat niet het geval, neem dan contact op met ons support-team om deze kwestie op te lossen.

Wat is een Whitelist? Kan ik dit met AFS gebruiken?

Een whitelist is een lijst of register van eenheden (bijvoorbeeld e-mailadressen) waar een bepaalde bevoegdheid, dienst, toegang of herkenning aan wordt toegekend. Als je uitnodigingen verzendt via AFS, kun je een whitelist maken met e-mailadressen die de domeinen aangeven waarbij uitnodigingen worden getriggerd. Op deze manier weet Trustpilot welke e-mailadressen worden toegelaten om uitnodigingen te triggeren naar uw klanten.

Opmerking: IP-adressen kun je feitelijk via geen enkele service van Trustpilot aan een whitelist toevoegen. De reden hiervoor is dat we gebruik maken van een cloud gebaseerd systeem, waar IP-adressen en het bereik continu verandert.