Automatische Feedback Service (AFS) - Verstuur uitnodigingen in verschillende talen

Opmerking: dit artikel is voor iedereen die gebruikmaakt van de Structured Data Snippets.

Wanneer je uitnodigingen naar je klanten verstuurt, zal de taal standaard ingesteld worden zoals is geselecteerd in de Automatische Feedback Service-module. Om uitnodigingen in verschillende talen vanuit hetzelfde domein te sturen, dien je twee aanvullende parameters aan de Structured Data Snippet toe te voegen. Deze parameters zijn niet verplicht, maar zullen je toestaan aan te geven welke templates je klanten zullen ontvangen, en naar welke Trustpilot-pagina ze doorgestuurd zullen worden wanneer ze op de link klikken.

Voorbeeld: voor je Spaanssprekende klanten kun je de volgende tags toevoegen aan je orderbevestiging e-mail.

<script type="application/json+trustpilot"><br />{<br />"templateId": "529c0abfefb96008b894ad02",<br />"locale": "es-ES"<br />}<br /></script>

Dit zorgt ervoor dat je Spaanssprekende klanten een Spaanse uitnodiging ontvangen en ze worden doorgestuurd naar https://es.trustpilot.com/.

Locales

Je kunt de taal kiezen van de Trustpilot-pagina waar je klanten naartoe gestuurd worden, door de locale parameter te gebruiken.

Klik hier om de verschillende locales te zien

"locale": "da-DK" / Deens-Denemarken

"locale": "de-DE" / Duits-Duitsland

"locale": "en-GB" / Engels-Verenigd Koninkrijk

"locale": "es-ES" / Spaans-Spanje

"locale": "fi-FI" / Fins-Finland

"locale": "fr-FR" / Frans-Frankrijk

"locale": "it-IT" / Italiaans-Italië

"locale": "nb-NO" / Noors-Noorwegen

"locale": "nl-NL" / Nederlands-Nederland

"locale": "pl-PL" / Pools-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugees-Portugal

"locale": "ru-RU" / Russisch-Rusland

"locale": "sv-SE" / Zweeds-Zweden

"locale": "en-AU" / Engels-Australië

"locale": "zh-CN" / Chinees-China

"locale": "en-IE" / Engels-Ierland

"locale": "de-AT" / Duits-Oostenrijk

"locale": "de-CH" / Duits-Zwitserland

"locale": "fr-BE" / Frans-België

"locale": "nl-BE" / Nederlands-België

"locale": "ja-JP" / Japans-Japan

"locale": "pt-BR" / Braziliaans Portugees-Brazilië

"locale": "en-US" / Engels-Verenigde Staten

"locale": "en-CA" / Engels-Canada

"locale": "en-NZ" / Engels-Nieuw-Zeeland

Template ID

Met de Template ID kun je aangeven welke uitnodigingtemplate je naar je klanten wilt versturen. Je kunt kiezen uit Trustpilots geoptimaliseerde template of één van je bewerkte templates.

Vind je Template ID hier

1. Ga naar Uitnodigingen en kies de tab Template Editor.
  2. Klik op de knop Selecteer template en een overzicht van alle templates zal verschijnen.
  3. Kies de standaard of bewerkte template die je wilt gebruiken en klik op Ga verder.
  4. Je vindt je Template ID onder de template.