Uw Openbare Profiel

U kunt uw publieke profiel op Trustpilot aanvullend naast uw website gebruiken en ter introductie van uw bedrijf en producten. Het is een geweldige manier om uw klantenservice te promoten en het vertrouwen van uw klanten te boosten.

Om uw publieke profielpagina te bewerken, log in op uw Business Account en selecteer de Bedrijfsprofiel.

Let erop dat het 20 minuten kan duren voordat veranderingen zichtbaar zijn.

Uw Bedrijfsinformatie

U kunt deze pagina gebruiken om uw bedrijf te introduceren en uw klanten up-to-date te houden met uw contactgegevens. Zoekmachines zullen uw bedrijfsinformatie indexeren, daarom adviseren we u om het regelmatig te controleren en te verzekeren dat het up-to-date is.

• Voer uw Bedrijfsinformatie in, zoals weergavenaam en bedrijfswebsite
  • Vertel uw klanten over uw bedrijf door een beschrijving* achter te laten
  • Upload uw bedrijfslogo** handmatig, of neem een screenshot van uw homepage met gebruik van ons systeem
  • Voer de contactgegevens van uw bedrijf in en land***

*Let erop dat HTML is geactiveerd voor het veld van de beschrijving over uw bedrijf.

**Uw profielafbeelding linkt naar uw website. Zoekmachines zullen de link indexeren en verwachten dat ze overeenkomen, dus zorg ervoor dat uw link is ingesteld naar de exacte URL van uw website.

***Let erop dat het land wat u invoert dient te zijn waar uw bedrijf is geregistreerd of waar uw primaire markt plaatsvindt. De categorie ranking is gebaseerd op het land wat hier is geselecteerd.

De Promotion Box

Gebruik de Promotion Box om de aandacht van klanten voor uw bedrijfsmerk en klantenservice te verhogen.

• De Promotion Box Titel kan aangepast worden. Standaard, is de titel automatisch ingesteld met dezelfde naam als de weergavenaam die is opgegeven in Bedrijfsinformatie.
  • Kies een titel voor uw eerste boodschap en vul de details hiervoor in (het is mogelijk om meer dan één Promotie boodschap en Boodschap titel toe te voegen).

Let erop dat HTML niet is toegestaan in de titel of in de details velden.

De Guarantee Box

Heeft u een garantie aan te bieden aan uw klanten, bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug garantie, verzending binnen 24 uur of een gemakkelijke retourzending? Dan heeft u de mogelijkheid om dat hier te noemen.

• Voer een titel in, een teaser en de Details over uw garantie*
  • Kies een afbeelding en rond het af door op Opslaan en publiceren te klikken
  • Wanneer u uw Guarantee Box wilt deactiveren zodra het is gepubliceerd, klik dan simpelweg op Deactiveer

*Let erop dat het mogelijk is om HTML code in het Details over uw garantie veld, maar niet in de titel of in de teaser velden

De Facebook Like Box

Boost uw klantvertrouwen door een Facebook Like Box op uw profielpagina te implementeren:

• Voer de Facebookpagina URL of de Page ID in het vak in dat hiervoor is aangegeven.
  • U kunt de Facebook Like Box als preview bekijken door te klikken op de Voorvertoning knop. Klik daarna op Publiceer om het te publiceren

Problemen met het integreren van de Facebook Like Box?

De Facebook Like Box is niet compatibel met Facebookpagina's die restricties hebben voor bepaalde gebruikers, bijvoorbeeld leeftijd of land restricties. Hier is hoe u verzekert dat deze compatibel zijn.

• Log in op uw Facebookpagina als beheerder
  • Klik op Instellingen
  • Verwijder alle restricties (Let op: dit geeft iedereen toegang tot uw Facebookpagina)

Wanneer de restricties eenmaal zijn verwijderd, heeft deze integratie toegang tot de openbare Facebook Graph op uw Facebookpagina en zou het soepel moeten werken.

Categorieën

Selecteer categorieën waar uw bedrijf het beste bij past, dit helpt gebruikers bij het navigeren en vergelijken van beoordelingen tussen relevante bedrijven op de Trustpilot website. Voor meer informatie over categorieën verwijzen wij naar onze categorie sectie in de Support Sectie.