Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Uw Openbare Profiel

Je kunt je publieke profiel op Trustpilot gebruiken als aanvulling op je website en ter introductie van je bedrijf. Dit is een effectieve manier om je klantenservice te promoten en transparantie te tonen.

Om je publieke profielpagina te bewerken, log je in op je Business Account en klik je op Bedrijfsprofiel.

Let op: het kan tot 20 minuten duren voordat je wijzigingen zichtbaar zijn in je profiel op Trustpilot.

Bedrijfsinformatie

Gebruik deze pagina voor je contactgegevens en om informatie te geven over je bedrijf. Zoekmachines zullen je bedrijfsinformatie indexeren, daarom adviseren we om de ingevulde gegevens op deze pagina regelmatig te controleren zodat je zeker weet dat het up-to-date is.

Het Bedrijfsinfo tabblad bevat verschillende secties die je kunt invullen, om je klanten de praktische informatie over je bedrijf te geven.

• In de sectie Over bedrijf kun je je bedrijfsnaam, website en een korte beschrijving over je bedrijf invullen. Ook kun je hier een afbeelding van je bedrijfslogo uploaden (of een screenshot van je homepagina).
  • Het fysieke adres van je bedrijf kun je invullen in de Contactgegevens sectie.
  • Met de sectie URL's van social media profielen kun je linken naar je social media kanalen.
  • In de sectie Jouw instellingen voor [bedrijfsnaam], selecteer het land waar je bedrijf is geregistreerd, of het land waar je bedrijf het meest actief is. Je categorieranking is gebaseerd op het land dat je hier selecteert.

Opmerking: De Beschrijving sectie is HTML-compatibel. Let er ook op dat zoekmachines de link indexeren tussen je profielafbeelding en links naar je website. Wees er dus zeker van dat de link matcht met het exacte URL-domein van je website.

De Promotion Box

Gebruik de Promotion Box om de customer awareness voor je bedrijfsmerk en klantenservice te verhogen.

1. Je kunt de informatie in de Promotion Box Titel bewerken. Standaard is de titel automatisch ingesteld met dezelfde naam als de weergavenaam die is opgegeven in de sectie Bedrijfsinformatie.
  2. Kies een titel voor je boodschap en vul de berichtgegevens in. Indien gewenst, kun je meerdere titels invullen.

Opmerking: de velden titel en details zijn niet HTML-compatibel.

De Guarantee Box

Heb je een garantie aan te bieden aan je klanten, bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug garantie of verzending binnen 24 uur? Dan heb je de mogelijkheid om dat in de Guarantee Box te noemen.

1. Voer een titel in, een teaser en details over je garantie.
  2. Kies een afbeelding en rond het af door op Opslaan en publiceren te klikken.
  3. Wanneer je je gepubliceerde Guarantee Box wilt stopzetten, klik dan op Deactiveer.

Let op: het veld Details over je garantie is HTML-compatibel, maar de velden voor titel en teaser niet.

De Facebook Like Box

Geef het vertrouwen van je klanten in jou een boost door een Facebook Like Box op je profielpagina te implementeren.

1. Voer de Facebookpagina URL of de Page ID in, in het veld dat hiervoor is aangegeven.
  2. Je kunt de Facebook Like Box als preview bekijken door te klikken op de Voorvertoning knop. Klik daarna op Publiceer om het te publiceren.

Problemen met het integreren van de Facebook Like Box?

De Facebook Like Box is niet compatibel met Facebookpagina's die restricties (voor bijvoorbeeld leeftijd of land) hebben voor bepaalde gebruikers.

Zo kun je dit oplossen:

1. Log in op je Facebookpagina als beheerder.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Verwijder alle restricties. Dit geeft iedereen toegang tot je Facebookpagina.

Wanneer de restricties eenmaal zijn verwijderd, zou de integratie soepel moeten werken.

Categorieën

Selecteer de categorieën die je bedrijfsactiviteiten weerspiegelen, en help gebruikers om reviews te doorzoeken en te vergelijken tussen jouw bedrijf en anderen op de Trustpilot-website.