Je bedrijfsprofiel aanpassen

Wanneer je huidige klanten over je spreken, lezen je potentiële klanten mee.

Begin vandaag nog met het verzamelen van reviews!

Gebruik je publieke bedrijfsprofiel op Trustpilot als aanvulling op je website en ter introductie van je bedrijf. Dit is een effectieve manier om je bedrijf te promoten en vertrouwen uit te stralen.

Je openbare bedrijfsprofiel is het eerste dat je klanten zullen zien als ze je opzoeken op Trustpilot, dus houd het up-to-date.

Je openbare profiel aanpassen

• Log in op je Business-account en klik op Instellingen > Je openbare profiel instellen.

Opmerking: het kan tot 20 minuten duren voordat je wijzigingen zichtbaar zijn op je profiel op Trustpilot.

Bedrijfsinformatie

In de sectie Bedrijfsinformatie kun je je contactgegevens invullen. Zoekmachines zullen deze pagina indexeren, daarom adviseren we om de ingevulde gegevens op deze pagina regelmatig te controleren zodat je zeker weet dat het up-to-date is.

Vul deze secties aan om informatie over je bedrijf te laten zien op je profiel:

Sectie Beschrijving
Over bedrijf Hier kun je je bedrijfsnaam, website en een beschrijving over je bedrijf invullen. Ook kun je hier je bedrijfslogo uploaden (of een screenshot van je homepagina). De afmetingen van het logo moeten 120px bij 120px zijn.
Contactgegevens Voer het e-mailadres en de fysieke locatie van je bedrijf in.
URL's van social media profielen Voer hier de URL's in voor relevante social media profielen zoals Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Instagram en YouTube.
Je instellingen Kies het land waar je bedrijf is geregistreerd. Dit heeft invloed op je bedrijfscategorie positie omdat je wordt vergeleken met andere bedrijven in dezelfde markt.

Opmerking: de Beschrijving sectie is HTML-compatibel.

De Promotion Box

Gebruik de Promotion Box om de customer awareness voor je bedrijfsmerk en klantenservice te verhogen.

1. Wijzig de Promotion Box Titel.
  2. Kies een titel voor je boodschap en voer de details in. Indien gewenst, kun je meerdere titels en details toevoegen.

Opmerking: de velden titel en details zijn niet HTML-compatibel. De Promotion Box kan een afbeelding bevatten met een grootte van 255px bij 190px. Houd er rekening mee dat er mogelijk een upgrade van je account vereist is om deze functie te kunnen gebruiken.

De Guarantee Box

Heb je een garantie aan te bieden aan je klanten, bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug garantie of verzending binnen 24 uur? Dan heb je de mogelijkheid om dat in de Guarantee Box te noemen.

1. Voer een titel in, een teaser en details over je garantie.
  2. Kies een afbeelding en rond het af door op Opslaan en publiceren te klikken.
    • Wanneer je je gepubliceerde Guarantee Box wilt stopzetten, klik dan op de link Deactiveer hier.

Opmerking: het veld Details over je garantie is HTML-compatibel, maar de velden voor titel en teaser niet. Het veld Details over je garantie kan één afbeelding met de afmetingen 255px bij 190px bevatten.

De Facebook Like Box

Geef het vertrouwen van je klanten in jou een boost door een Facebook Like Box op je profielpagina te implementeren.

1. Voer de Facebookpagina-URL of de Page ID in, in het desbetreffende veld.
  2. Je kunt de Facebook Like Box als preview bekijken door te klikken op de Voorvertoning knop. Klik daarna op Publiceer om het te publiceren.

Problemen met het integreren van de Facebook Like Box?

De Facebook Like Box is niet compatibel met Facebookpagina's die restricties (voor bijvoorbeeld leeftijd of land) hebben voor bepaalde gebruikers.

Om dit op te lossen:

1. Log in op je Facebookpagina als beheerder.
  2. Klik op Instellingen in het dropdown-menu in de rechter bovenhoek van de pagina.
  3. Verwijder alle restricties. Dit geeft iedereen toegang tot je Facebookpagina.

Wanneer de restricties eenmaal zijn verwijderd, zou de integratie soepel moeten werken.