Je bedrijfsprofiel aanpassen

Je openbare profiel is het eerste wat klanten zien als ze je pagina bezoeken op Trustpilot. Laat dus zien waar je voor staat als bedrijf, wat je producten zijn en hoe ze je kunnen bereiken.

Tip: Omdat zoekmachines deze pagina indexeren, adviseren we je om de ingevulde gegevens op deze pagina regelmatig te controleren, zodat je zeker weet dat alles up-to-date is.

Ga naar Trustpilot Business > Instellingen > Profielpagina. Je kunt de volgende secties aanpassen:

Basisinformatie

Hier vind je alle basisinfo. Voeg de naam en het domein van je bedrijf toe en upload dan je logo. Je ziet een dynamisch voorbeeld van de gegevens die je invoert. Tevreden met hoe alles eruitziet? Klik op Opslaan en publiceren.

Afbeelding basisconfiguratie met info

Opmerking: Als je je bedrijfsdomein wilt wijzigen, moet je een aanvraag indienen voor het samenvoegen van bedrijfsprofielen. Als je je website aanpast in de profielinformatie, wijzig je alleen de URL en niet de weergegeven tekst.

Bedrijfsbeschrijving

Nu ga je je bedrijf beschrijven. In deze sectie vertel je klanten wat je doet en wat ze kunnen verwachten. We raden minimaal 200 woorden aan. Ook hier zie je een dynamisch voorbeeld. Klik op Opslaan en publiceren als je klaar bent.

Afbeelding van configuratie bedrijfsbeschrijving

Bedrijfsgegevens verifiëren

Door extra info over je bedrijf te verifiëren, kom je transparant over en kunnen klanten vol vertrouwen beslissingen nemen. Voor de details die je verifieert, zie je een vinkje op je profielpagina. Lees er hier meer over.

Afbeelding van configuratie voor verificatie bedrijfsgegevens

Categorieën

Kies een categorie voor je bedrijf zodat klanten je snel kunnen vinden. Selecteer één hoofdcategorie en tot vijf aanvullende categorieën. Lees meer in dit artikel.

Afbeelding van configratie voor categorieën

Contactinformatie

Hier leg je aan klanten uit hoe ze je kunnen bereiken en vinden. Voeg alle relevante contactgegevens toe en vertel waar je bedrijf is geregistreerd. Met deze info weten we in welke markt we je bedrijf onderbrengen. Ook heeft dit impact op de categorie-ranking van je bedrijf.

Afbeelding configuratie contactgegevens

Promotie-plug-ins

Met de add-on Enhance kun je plug-ins aan je profiel toevoegen waarmee je belangrijke informatie over je merk kunt weergeven en je sociale kanalen kunt koppelen.

Promotion Box

Je kunt een Promotion Box toevoegen om klanten bewust te maken van het merk en de klantenservice.

Afbeelding van configuratie Promotion Box

1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Profielpagina. Scrol naar beneden en vouw de Promotion Box uit.
  2. Voer de titel, kop en het bericht in. Je kunt meerdere koppen en berichten toevoegen. Klik op + Nog een bericht toevoegen.
  3. Voeg een afbeelding toe door te klikken op Uploaden.
  4. Klik op Opslaan en publiceren.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar bij de Enhance-add-on.

Guarantee Box

Heb je een garantie voor je klanten (bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug-garantie of verzending binnen 24 uur)? Noem die dan in de Guarantee Box.

Afbeelding van configuratie Guarantee Box

1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Profielpagina. Scrol naar beneden en vouw de Guarantee Box uit.
  2. Voer de kop, teaser en details in.
  3. Voeg een afbeelding toe door te klikken op Uploaden.
  4. Klik op Opslaan en Publiceren.

Wil je de Guarantee Box verwijderen? Klik dan op Depubliceer.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar bij de add-on Enhance.

Plug-in voor je Facebook-pagina

Vergroot het vertrouwen in je merk door je Facebook-pagina toe te voegen aan je Trustpilot-profiel.

Afbeelding van configuratie plug-in Facebook-pagina

1. Ga in Trustpilot Business naar Instellingen > Profielpagina. Scrol naar beneden en vouw de plug-in van de Facebook-pagina uit.
  2. Voer in het veld de URL naar je Facebook-pagina in.
  3. Klik op Opslaan en publiceren.

Klik op Depubliceer om de plug-in van je Facebook-pagina te verwijderen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar bij de add-on Enhance.

Lukt de integratie van de plug-in voor je Facebook-pagina niet?

De plug-in van de Facebook-pagina is niet compatibel met Facebook-pagina's die restricties (voor bijvoorbeeld leeftijd of land) hebben voor bepaalde gebruikers. Learn how to remove them here

Verwijder de restricties, waarna de integratie goed zou moeten werken.

Vorige: Verifieer je domein

Volgende: Selecteer categorieën voor je bedrijf