Je bedrijfsprofiel aanpassen

Gebruik je Trustpilot-bedrijfsprofiel als aanvulling op je website – pronk meteen met je sterke reputatie en geweldige service en producten!

Je openbare profiel is het eerste wat klanten zien als ze je bedrijf willen beoordelen op Trustpilot. Pas je profiel aan zodat het past bij je bedrijfsverhaal en branding.

Profiel bewerken

Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Profielpagina. Hier staan alle instellingen die je kunt configureren.

Opmerking: Het kan tot 20 minuten duren voordat je wijzigingen zichtbaar zijn in je Trustpilot-profiel.

Profielinformatie

Laat zien waar je bedrijf voor staat en geef gebruikers je contactgegevens en meer informatie. Omdat zoekmachines deze pagina indexeren, adviseren we je om de ingevulde gegevens op deze pagina regelmatig te controleren, zodat je zeker weet dat alles up-to-date is.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Profielpagina > Profielinformatie.
  2. Vul de relevante velden in om informatie over je bedrijf te delen.
Sectie

Beschrijving

Over bedrijf Hier kun je je bedrijfsnaam, website en bedrijfsbeschrijving invullen. De tekstvelden ondersteunen HTML. Ook kun je hier je bedrijfslogo uploaden (of een screenshot van je homepagina). De afmetingen van het logo moeten 120px bij 120px zijn.
Contactgegevens Vermeld hier onder meer het e-mailadres en de locatie van je bedrijf.
Je instellingen Kies het land waar je bedrijf is geregistreerd. Dit heeft invloed op je bedrijfscategorie-positie omdat je wordt vergeleken met andere bedrijven in dezelfde markt.
  1. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Als je je bedrijfswebsite wilt wijzigen, moet je een aanvraag indienen voor het samenvoegen van bedrijfsprofielen. Wanneer je je website wijzigt in de profielinformatie, wijzig je enkel de URL, maar niet de weergegeven tekst.

Met de Enhance-module kun je je profiel nog verder aanpassen door een Promotion Box, Guarantee Box en Facebook Like Box toe te voegen. Zo stel je ze in:

Promotion Box

Je kunt een Promotion Box toevoegen om klanten bewust te maken van het merk en de klantenservice van je bedrijf.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Profielpagina > Promotion Box.
  2. Kies een titel en kop ('boodschap titel') voor het promotiebericht. Voer dan de berichtgegevens ('boodschap details') in. Je kunt meerdere titels en details toevoegen. (De titel- en boodschapvelden accepteren geen HTML.)
  3. Je kunt ook één afbeelding van 255 x 190 px aan het vak toevoegen. Wellicht moet je je account upgraden om deze functie te gebruiken.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar bij de Enhance-module.

Guarantee Box

Heb je een garantie voor je klanten (bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug-garantie of verzending binnen 24 uur)? Noem die dan vooral in de Guarantee Box.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Profielpagina > Guarantee Box.
  2. Voer je titel, teaser en details over je garantie in. (Het garantiedetails-veld accepteert HTML, maar de titel- en teaservelden niet.)
  1. Selecteer een afbeelding van 255 x 190 px. Klik op Opslaan en dan op Publiceren.

1. Om de gepubliceerde Guarantee Box stop te zetten klik je op Deactiveer hier.

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar bij de Enhance-module.

Facebook Like Box

Schitter met je reputatie met een Facebook Like Box op je profielpagina.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Profielpagina > Facebook Like Box.
  2. Voeg de URL van de Facebook-pagina of de pagina-ID in het adresveld in.
  3. Als je de Facebook Like Box wilt bekijken, klik dan op Voorvertoning.
  4. Als je tevreden bent, klik je op Publiceren

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar bij de Enhance-module.

Problemen met de Facebook Like Box-integratie?

De Facebook Like Box is niet compatibel met Facebookpagina's die restricties (voor bijvoorbeeld leeftijd of land) hebben voor bepaalde gebruikers.

Zo los je dit op:

1. Log in op je Facebook-pagina als beheerder.
  2. Klik op Instellingen in het dropdown-menu rechtsboven.
  3. Verwijder alle beperkingen. Nu heeft iedereen toegang tot je pagina.
  4. Wanneer de restricties eenmaal zijn verwijderd, zou de integratie goed moeten werken.

Vorige: Verifieer je domein

Volgende: Selecteer categorieën voor je bedrijf