Je bedrijfsprofiel aanpassen

Vul je website aan met je openbare profiel van Trustpilot en laat iedereen zien waar je bedrijf voor staat. Dat is een geweldige manier om je bedrijf te promoten.

Je openbare profiel is het eerste wat klanten zien als ze je bedrijf willen beoordelen op Trustpilot. Je kunt je profiel aanpassen, zodat het altijd actueel en opvallend is.

Je openbare profiel aanpassen

In je Trustpilot Business-account ga je naar Instellingen > Je openbare profiel instellen. Hier staan alle instellingen die je kunt configureren.

Opmerking: Het kan tot 20 minuten duren voordat je wijzigingen zichtbaar zijn in je profiel op Trustpilot.

Profielinformatie

Laat zien waar je bedrijf voor staat en geef gebruikers meer informatie en je contactgegevens. Omdat zoekmachines deze pagina indexeren, adviseren we je om de ingevulde gegevens op deze pagina regelmatig te controleren, zodat je zeker weet dat alles up-to-date is.

1. In je Trustpilot Business-account ga je naar Instellingen > Je openbare profiel instellen > Profielinformatie.
  2. Vul de relevante groepen velden in om informatie over je bedrijf te delen.
Sectie

Beschrijving

Over bedrijf Hier kun je je bedrijfsnaam, website en een beschrijving over je bedrijf invullen. De tekstvelden ondersteunen HTML. Ook kun je hier je bedrijfslogo uploaden (of een screenshot van je homepagina). De afmetingen van het logo moeten 120px bij 120px zijn.
Contactgegevens Voer onder meer het e-mailadres en de fysieke locatie van je bedrijf in.
URL's van social media profielen Voer URL's in van relevante profielen op social media. Deze worden nog niet weergegeven op je profielpagina.
Je instellingen Kies het land waar je bedrijf is geregistreerd. Dit heeft invloed op je bedrijfscategorie-positie omdat je wordt vergeleken met andere bedrijven in dezelfde markt.
  1. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Als je je bedrijfswebsite wilt wijzigen, moet je een aanvraag indienen voor het samenvoegen van bedrijfsprofielen. Wanneer je je website wijzigt in de profielinformatie, wijzig je enkel de URL, maar niet de tekst die wordt weergegeven.

De Promotion Box

Je kunt een Promotion Box toevoegen om klanten bewust te maken van het merk en de klantenservice van je bedrijf.

1. In je Trustpilot Business-account ga je naar Instellingen > Je openbare profiel instellen > Promotion Box.
  2. Kies een titel en kop voor het promotiebericht. Voer dan de gegevens van het bericht in. Je kunt meerdere titels en details toevoegen.
  3. Je kunt ook één promotieafbeelding aan het vak toevoegen van 255 x 190 px. Je moet misschien wel je account upgraden om deze functie te gebruiken.
  1. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: In de velden Titel en Bericht kun je geen HTML gebruiken.

De Guarantee Box

Heb je een garantie voor je klanten (bijvoorbeeld een niet-goed-geld-terug-garantie of verzending binnen 24 uur)? Noem die dan vooral in de Guarantee Box.

1. In je Trustpilot Business-account ga je naar Instellingen > Je openbare profiel instellen > Guarantee Box.
  2. Voer de relevante informatie voor de titel, een teaser en details over je garantie in.
  1. Selecteer een afbeelding van 255 x 190 px. Klik op Opslaan en op Publiceren.
  2. Wil je de gepubliceerde Guarantee Box stopzetten, klik dan op de link Deactiveer hier.

Opmerking: het veld Details over je garantie is HTML-compatibel, maar de velden voor titel en teaser niet.

De Facebook Like Box

Vergroot het vertrouwen van klanten met een Facebook Like Box op je profielpagina. Reviewers hebben dan een rechtstreekse link naar je bedrijfspagina op Facebook.

1. In je Trustpilot Business-account ga je naar Instellingen > Je openbare profiel instellen > Facebook Like Box.
  2. Voeg de URL van de Facebook-pagina of de pagina-ID in het adresveld in.
  3. Als je de Facebook Like Box wilt bekijken, klik dan op Voorvertoning.
  4. Als je tevreden bent, klik je op Publiceren

Problemen met het integreren van de Facebook Like Box?

De Facebook Like Box is niet compatibel met Facebookpagina's die restricties (voor bijvoorbeeld leeftijd of land) hebben voor bepaalde gebruikers.

Om dit op te lossen:

1. Log in op je Facebook-pagina als beheerder.
  2. Klik op Instellingen in het dropdown-menu in de rechterbovenhoek.
  3. Verwijder alle beperkingen. Nu heeft iedereen toegang tot je pagina.
  4. Wanneer de restricties eenmaal zijn verwijderd, zou de integratie soepel moeten werken.