Analyze

Analyze is een functie speciaal ontworpen voor bedrijven die hun bedrijfsresultaten over een bepaalde periode willen traceren. Bedrijven kunnen hun Review Rating, TrustScore, het aantal beoordelingen en Invitiations (uitnodigingen) traceren. Door de Review Ratings en TrustScore analytics tab te gebruiken, kan de analyze tool data terughalen van december 2013 tot aan vandaag. En de Invitations analytics tab kan data terughalen uit 2010.

Om toegang te krijgen tot de Analyze (Analyseer) functie, logt u in op uw Business account en klikt u op Analytics in het linker menu. Klik vervolgens op Analyze (Analyse) bovenaan de pagina. Daaronder zult u onmidelijk vier tabbladen zien waarvan de functies hieronder worden toegelicht:

Review ratings:

Distribution of stars: (sterverdeling) De sterverdeling toont het percentage van de beoordelingen ontvangen in de geselecteerde tijdsperiode per aantal sterren.

Wat betekenen de getallen in de grafieken?

• Average star rating: (gemiddelde sterwaardering) Ontdek wat de gemiddelde sterwaardering van uw bedrijf is op dagelijkse en maandelijkse basis.
  • Distribution of star ratings: (verdeling van de sterwaardering) Bedrijven ontvangen verschillende sterwaarderingen van verschillende klanten. Deze grafiek geeft een overzicht (in percentages) van welke sterwaarderingen uw bedrijf heeft ontvangen op dagelijkse en maandelijkse basis.
  • Table view: (tabel overzicht) Table view toont het percentage van uw sterverdeling gebaseerd op beoordelingen voor een bepaalde dag of maand.
  • Number of reviews by star rating: toont het aantal beoordelingen per sterwaardering voor een bepaalde dag of maand.

U kunt alle rijen bekijken en ze exporteren naar een .csv bestand door te klikken op "View all rows", zoals te zien is in de volgende screenshot:

Wanneer u klikt op de link View all rows (bekijk alle rijen), verschijnt er een pop-up venster waar u de data in .csv formaat kunt downloaden.

TrustScore:

Klik op de TrustScore tab en bekijk hier hoe uw TrustScore in de loop van de tijd is ontwikkeld. De TrustScore is de score die is berekend gebaseerd op al uw beoordelingen. Deze is te zien op de profielpagina van uw bedrijf en uw TrustBox(en). Let erop dat fluctuaties in deze grafiek langzaam ontwikkelen, het heeft een groot aantal beoordelingen en tijd nodig om de TrustScore te beïnvloeden.

Number of reviews:

Hier kunt u zien hoeveel beoordelingen u voor een bepaalde periode heeft ontvangen. Beoordelingen worden weergegeven per bron, bijvoorbeeld beoordelingen die door AFS uitnodigingen worden getriggerd.

Table view: Hier ziet u het aantal beoordelingen per bron voor een specifieke dag of maand. U kunt uw beoordeling data exporteren als een .csv bestand door te klikken op View all rows onderaan de tabel.

Wanneer u klikt op de link View all rows, verschijnt er een pop-up venster waar u de data in .csv formaat kunt downloaden.

Invitations:

Invitations sent: (verzonden uitnodigingen) Dit diagram laat zien hoeveel uitnodigingen u heeft verzonden naar uw klanten met het gebruik van Trustpilots uitnodigingenservice.