Hoe controleert u de herinneringen voor beoordelingsuitnodigingen?

De e-mailuitnodigingen die naar uw klanten zijn gestuurd bevatten een link naar uw profielpagina op Trustpilot, waar ze een beoordeling kunnen achterlaten over hun aankoopervaring. Dit geldt ook voor uitnodigingen voor productbeoordelingen. Het is belangrijk dat u deze link controleert, om te garanderen dat uw klanten op de juiste pagina op Trustpilot terechtkomen.

Wanneer u gebruik maakt van Trustpilot's geoptimaliseerde template, zullen de instellingen correct worden geconfigureerd. Als u echter veranderingen aanbrengt in het geoptimaliseerde template, kan het gebeuren dat de link niet werkt, of dat de link gewijzigd wordt en de klant niet direct naar de juiste pagina wordt begeleid.

Om te controleren of de uitnodigingslink correct is toegevoegd aan de e-mailuitnodiging die verzonden wordt naar uw klanten, klik dan eerst op de tekst Klik hier om ons te beoordelen op Trustpilot en vervolgens op het hyperlink icoon in de menubalk. Als alternatief kunt u dubbelklikken op de tekst om de instellingen te openen.

Een pop-up venster zal verschijnen. Wanneer de link correct is ingesteld zal het zoals in het voorbeeld hieronder getoond worden.

Als dit niet het geval is, maak dan de nodige wijzigingen om uiteindelijk aan het juiste voorbeeld te voldoen.