Hoe Kunnen We Zien of de Automatische Feedback Service Goed Werkt?

Let erop dat deze instructies alleen gelden voor AFS 1.0 en AFS 2.0.

Automatische Feedback Service 2.0 introduceert een slimmere en betere manier om uw e-commerce winkel met Trustpilot te integreren. Met AFS 2.0 kunt u het aantal klanten dat reageert op uw uitnodigingen op verschillende manieren verhogen. Allereerst kunt u Trustpilot's interactieve sterren toevoegen aan uw uitnodiging template. Door deze interactieve sterren toe te voegen aan uw uitnodiging template kan uw huidige conversieratio met 61% toenemen! Bovendien kunt u nu uw conversieratio optimaliseren door de exacte tijd en datum te vermelden om uw uitnodigingen te leveren. Een ander voordeel van AFS 2.0 is dat u vooraf kunt taggen. U kunt bijvoorbeeld uw beoordelingenvooraf taggen en data verzamelen zoals stad, sales agent of verzendingsmethoden en hierdoor inzichten verzamelen voor uw bedrijf. Dit helpt u slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Uiteindelijk kunt u met AFS 2.0 de producten die uw klanten hebben gekocht toevoegen, dit staat ze toe om zowel een verkopers- als productbeoordeling via dezelfde uitnodiging achter te laten. Klik hier om nu te upgraden of neem contact op met ons Support Team of uw Accountmanager om vandaag nog over te stappen.

Voordat u de Automatische Feedback Service lanceert, is het een goed idee om deze eerst te testen. Dit kan vooral handig zijn wanneer u uitnodigingen in verschillende talen verstuurt, of wanneer u verschillende formaten van e-mailbevestigingen heeft.

Neem de volgende stappen om uw Automatische Feedback Service te testen:

1. Maak een testbestelling voor uzelf vanaf uw webshop
  2. Navigeer in het Trustpilot Business Account naar Uitnodigingen
  3. Vind de uitnodiging die voor uw e-mail is gecreëerd en klik om deze te vergroten
  4. Wijzig de verzenddatum naar de huidige datum of een andere datum in het verleden, om de uitnodiging direct te versturen.

Wanneer de naam van de klant en het referentienummer niet worden geïndexeerd in de uitnodiging of wanneer u de uitnodiging niet kunt terugvinden in de geschiedenis, neem dan contact op met Business Support voor verdere informatie of assistentie indien nodig.

U kunt een overzicht krijgen van al uw e-mailuitnodigingen in het Uitnodigingen tabblad. De verschillende kleuren indiceren de status van de uitnodiging:

• Geel: Uitnodiging staat in de wachtrij voor verzending
  • Groen: Uitnodiging is verstuurd
  • Rood: Uitnodiging is niet verstuurd
  • Grijs: Uitnodiging is geannuleerd

U kunt op de Selecteer filter knop klikken om te kiezen tussen filter opties. Vanaf hier kunt u kiezen om alleen uitnodigingen met een bepaalde status of datum te tonen.

Tip: Wanneer u op een uitnodiging klikt, kunt u de naam van de klant, e-mail van de klant, de taal, de ontvangsttijd en de verzendtijd zien. Indien uw order niet verwerkt is zal hier ook een foutmelding verschijnen.

Mogelijke foutmeldingen die zich kunnen voordoen:

Niet afgeleverd - de klant is al uitgenodigd met hetzelfde referentienummer / al uitgenodigd - De uitnodiging is verzonden naar een geadresseerde die al een uitnodiging met hetzelfde referentienummer heeft ontvangen. Of de uitnodiging is geannuleerd vanwege de aangepaste instellingen in de Uitnodiging Instellingen.

Niet verzonden - geen template beschikbaar - Er is een probleem met uw uitnodiging template. Het is mogelijk dat de geselecteerde template verwijderd is. Zorg ervoor dat u een bestaande template heeft geselecteerd onder uw Automatische Feedback Service instellingen.

Niet verzonden - ongeldig E-mailadres Ontvanger - De uitnodiging kan niet verzonden worden omdat het e-mailadres van de ontvanger ongeldig is.

Niet afgeleverd - verzending teruggezonden - De uitnodiging kon niet verzonden worden naar de inbox van de ontvanger. Neem contact op met ons Business Support Team voor assistentie.

E-mailadres Afzender is mislukt - De uitnodiging kon niet verstuurd worden omdat de e-mail afzender niet goed is ingesteld. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.