Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe kan ik een bedrijf beoordelen dat nog niet vermeld is?

Ondanks dat er meer dan 160.000 bedrijven geregistreerd zijn op Trustpilot, wilt u misschien een bedrijf beoordelen dat nog niet geregistreerd is. In dit geval, kunt u het bedrijfsprofiel zelf toevoegen en de eerste zijn die een beoordeling plaatst.

Volg onderstaande stappen.

1. Kopieer het webadres van het bedrijf.
  2. Plak het webadres in Trustpilot's zoekbalk en druk op enter.
  3. U zult doorgestuurd worden naar de nieuwe pagina van het bedrijfsprofiel, klik op Beoordeel om uw beoordeling te schrijven.
  4. Laat je review achterop de Review-pagina. Wanneer je klaar bent, selecteer Breng (bedrijf) op de hoogte van je reviewen vul vervolgens het e-mailadres van het bedrijf in. Zodoende zal het desbetreffende bedrijf een bericht ontvangen dat je hen op Trustpilot hebt beoordeeld.