Hoe kan ik een bedrijf beoordelen dat nog niet vermeld is?

Ondanks dat er meer dan 160.000 bedrijven geregistreerd zijn op Trustpilot, wil je misschien een bedrijf beoordelen dat nog niet geregistreerd is. In dit geval, kun je het bedrijfsprofiel zelf toevoegen en de eerste zijn die een review plaatst.

Volg onderstaande stappen.

1. Kopieer het webadres van het bedrijf.
  2. Plak het webadres in Trustpilot's zoekbalk en druk op enter.
  3. Je zult doorgestuurd worden naar de nieuwe pagina van het bedrijfsprofiel, klik op Beoordeel om je review te schrijven.
  4. Laat je review achterop de Review-pagina. Wanneer je klaar bent, selecteer Breng (bedrijf) op de hoogte van je reviewen vul vervolgens het e-mailadres van het bedrijf in. Zodoende zal het desbetreffende bedrijf een bericht ontvangen dat je hen op Trustpilot hebt beoordeeld.