Hoe schrijf je de eerste review van een bedrijf?

Soms, als je een bedrijf wilt beoordelen op Trustpilot, kan het voorkomen dat dat bedrijf nog niet op onze website staat. Dit betekent dat jij de eerste bent die een review over hen gaat schrijven.

Zo doe je dat:

1. Op de Trustpilot-website, voer in het zoekveld de bedrijfsnaam in.
  2. Op de resultatenpagina, klik op de link + Voeg nieuwe website toe. Voer de website in van het bedrijf, zoals www.voorbeeldwebsite.nl, en klik op Voeg website toe.
  3. Opmerking:je kunt http://of https://weglaten in het website-veld.
  4. Kies het aantal sterren dat je het bedrijf wilt geven.
  5. Op de Review-pagina, schrijf je review. Wanneer je klaar bent, vink het vakje aan voor Laat [bedrijf] weten dat je een review hebt geschreven en voer het e-mailadres van het bedrijf in. Hiermee laat je het bedrijf weten dat je hen hebt beoordeeld en zullen ze weergegeven worden op Trustpilot.

Opmerking: bedrijven dienen over een website te beschikken als je ze wilt beoordelen. Dus zelfs al maakt die bakker om de hoek de lekkerste broodjes, zonder website kun je ze helaas niet op Trustpilot beoordelen!