Een bedrijf beoordelen dat nog geen Trustpilot-profiel heeft

Als je een review op Trustpilot wilt schrijven, is er mogelijk nog geen profiel voor het bedrijf. Geen probleem: wees gewoon de eerste die het bedrijf beoordeelt!

Zo pak je dit aan:

1. Voer op Trustpilot.nl in het zoekveld de bedrijfsnaam in.
  2. Klik op de resultatenpagina op + Voeg nieuwe website toe. Typ het webadres van het bedrijf (bijvoorbeeld www.voorbeeld.nl) in en klik op Bedrijf beoordelen. Je kunt http:// of https:// weglaten.
  3. Klik op Schrijf een review. Selecteer het aantal sterren dat je aan het bedrijf wilt geven, en schrijf je review.
  4. Selecteer Laat (bedrijf) weten dat je een review hebt geschreven. Dit informeert het bedrijf dat je ze hebt beoordeeld en dat ze op Trustpilot verschijnen.
  5. Selecteer Ik bevestig dat dit een review van mijn eigen ervaring is. Dit dient als bevestiging dat je review echt is en in overeenstemming met onze richtlijnen.
  6. Als je nog niet bent ingelogd, moet je nu inloggen om je review te verifiëren en te publiceren. Tot slot klik je op Plaats review.

Een nieuwe website toevoegen met speciale tekens in de domeinnaam

Als het bedrijf dat je wilt beoordelen speciale tekens in de domeinnaam heeft, kun je deze niet zelf aan Trustpilot toevoegen. Hiervoor neem je contact op met ons support-team via dit formulier

Opmerking: bedrijven dienen over een website te beschikken als je ze wilt beoordelen. Dus ook al maakt die bakker om de hoek de lekkerste Bossche bollen — zonder website kun je ze helaas niet op Trustpilot beoordelen!