Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam en accountinstellingen?

Wijzig je gebruikersnaam, je wachtwoord en stel in welke e-mails je wilt ontvangen.

Bij Trustpilot staat transparantie hoog in het vaandel. We willen dus dat jij als gebruiker van ons platform zoveel mogelijk de controle hebt over je account. Je bent daarom zelf in staat om:

• je persoonlijke instellingen te wijzigen;
  • je e-mailvoorkeuren op te geven;
  • je wachtwoord te wijzigen.

Je kunt ook informatie die Trustpilot over jou heeft inzien en downloaden, of je account verwijderen als je niet langer deel wilt uitmaken van onze community.

Zo kom je bij Mijn Instellingen:

1. Op de homepagina van Trustpilot, klik op Inloggen om op je account in te loggen.
  2. Wijs met je cursor op je naam en klik in het dropdown-menu op Mijn Instellingen.

Makkelijk zat! Tijd om wat puntjes op de i te zetten.

Persoonlijke instellingen

In de sectie Persoonlijke instellingen kun je je gebruikersnaam wijzigen.

• In het veld Naam, voer een gebruikersnaam in en klik op Bewaar informatie.

Je kunt ook optionele informatie invoeren - zoals je stad, land en geslacht - om andere gebruikers te helpen je beter te leren kennen. En als je toch al bezig bent, kan je account vast ook wel een profielfoto en profieltekst gebruiken!

Opmerking: om het e-mailadres te veranderen dat is gekoppeld aan je account, dien je contact op te nemen met ons support-team.

E-mail instellingen

Stel in welke e-mails je wilt ontvangen in de sectie E-mail instellingen. Kies welke berichten je wel en niet wilt krijgen.

• Onder Bijdrage, kies of je berichten wilt ontvangen over reviews die je hebt geplaatst.
  • Updates geven je informatie over verbeteringen binnen het Trustpilot-platform, en inspiratie om het meeste uit Trustpilot te halen.

Opmerking: e-mails van de categorie Account support zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet worden uitgeschakeld. Als je namelijk ooit je wachtwoord vergeet en het moet resetten, moeten we wel de mogelijkheid hebben om je een bericht te sturen om je te helpen.

Wachtwoord wijzigen

Wijzig of update je wachtwoord in de sectie Wachtwoord wijzigen.

1. In Mijn Instellingen, onder Wachtwoord wijzigen, voer je Huidige wachtwoord in.
  2. Typ je nieuwe wachtwoord in het veld Nieuw wachtwoord. Voer het nogmaals in, in het veld Nieuw wachtwoord - opnieuw, en klik daarna op de knop Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord vergeten? Geen zorgen. Je kunt het resetten vanaf de login-pagina.