Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam en accountinstellingen?

In dit artikel vertellen we je hoe je je gebruikersnaam en accountinstellingen kunt bewerken, en je inloggegevens kunt vinden indien je deze bent vergeten.

Ik weet mijn inloggegevens niet

Indien je je inloggegevens niet weet, dan heb je mogelijk gereageerd op een review-uitnodiging toen je je aanvankelijk aanmeldde.

Wanneer je je review naar aanleiding van een uitnodiging schrijft, wordt er een account voor je aangemaakt bij publicatie. Je krijgt dan ook direct een welkomst e-mail toegestuurd.

Om toegang te krijgen tot je account kun je...

De originele welkomst e-mail opzoeken die je van Trustpilot hebt ontvangen en op de link klikken.

Of

Het e-mailadres gebruiken waarop je de oorspronkelijke uitnodiging hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waarom kan ik geen review plaatsen zonder in te hoeven loggen?

Bij Trustpilot nemen we het eerste deel van onze naam zeer serieus.

Transparantie en eerlijkheid zijn de kern van alles wat we doen, daarom moet iedere review op onze website gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op je account, je doet dit door op de tekst Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina: .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van je profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Instellingen.
  4. Je zult doorgestuurd worden naar een pagina met je persoonlijke informatie waar je je naam en accountinstellingen kunt bewerken.
  5. Zorg ervoor dat je klikt op Bewaar informatie voordat je de pagina verlaat.