Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam en account instellingen

In dit artikel vertellen we u hoe u uw gebruikersnaam en account instellingen kunt bewerken, en uw inloggegevens kunt vinden indien u deze bent vergeten.

Ik weet mijn inloggegevens niet

Indien u uw inloggegevens niet weet, dan heeft u mogelijk gereageerd op een beoordelingsuitnodiging toen u zich aanvankelijk aanmeldde.

Wanneer u uw beoordeling naar aanleiding van een uitnodiging schrijft, wordt er een account voor u aangemaakt bij publicatie. U krijgt dan ook direct een welkomste-mail toegestuurd.

Om toegang te krijgen tot uw account kunt u...

de originele welkomste-mail opzoeken die u van Trustpilot heeft ontvangen en op de link klikken.

OF

Gebruik het e-mailadres waarop u de oorspronkelijke uitnodiging hebt ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waarom kan ik geen beoordeling achterlaten zonder in te hoeven loggen?

Bij Trustpilot nemen we het eerste deel van onze naam zeer serieus.

Transparantie en eerlijkheid zijn de kern van alles wat we doen, daarom moet iedere beoordeling op onze website gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account, u doet dit door op de tekst Inloggen rechts bovenaan de pagina te klikken, of door op de volgende knop te klikken om toegang te krijgen tot onze inlogpagina: .
  2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Instellingen.
  4. U zult doorgestuurd worden naar een pagina met uw persoonlijke informatie waar u uw naam en account instellingen kunt bewerken.
  5. Zorg ervoor dat u klikt op Bewaar informatie voordat u de pagina verlaat.