Hoe verander ik mijn gebruikersnaam en settings?

Wanneer u uw gebruikersnaam of andere informatie op uw gebruikersprofiel wilt aanpassen, volg dan dan de onderstaande stappen:

Wanneer u uw beoordeling schrijft in een reactie op een uitnodiging, wordt er een account voor u aangemaakt bij het publiceren van de beoordeling, tegelijkertijd sturen we u een welkomste-mail. Iedere beoordeling moet gekoppeld zijn aan een profiel van een echt persoon. Dit betekent dat u kunt inloggen op uw account en uw gebruikersnaam en account instellingen kunt bewerken. Om toegang tot uw profiel te krijgen, klikt u op de link in de welkomste-mail of vind het e-mailadres waar u de uitnodiging heeft ontvangen en gebruik deze om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Gebruik nu uw inloggegevens om de handleiding hieronder te volgen.

1. Ga naar nl.trustpilot.com en log in op uw account - u kunt dit doen door op de tekst Inloggen te klikken rechts bovenaan de pagina.

2. Eenmaal ingelogd, klik op het icoontje van uw profielfoto rechts bovenaan de pagina om het drop-down menu te openen.
  3. Klik op Mijn Instellingen.
  4. U zult doorgestuurd worden naar een pagina met uw persoonlijke informatie waar u uw naam en account instellingen kunt bewerken.
  5. Klik op Bewaar informatie.