Hoe creëert en bewerkt u uw herinneringen voor beoordelingsuitnodigingen?

Wanneer u een eigen stijl als e-mailuitnodiging wenst te gebruiken die overeenkomt met de uitstraling van uw bedrijf, dan heeft u de mogelijkheid om onze geoptimaliseerde e-mail template aan te passen. U kunt de tekst, kleur en het lettertype aanpassen, en uw eigen logo toevoegen.

Volgt u gewoon deze stappen:

• Ga naar Uitnodigingen
  • Klik op Template Editor
  1. Om de taal van uw template te selecteren, klik op Selecteer template. Selecteer de taal van uw keuze en dan doorgaan.
  2. Om te beginnen met het aanpassen van uw template:
    • Klik op Aanpassen
    • Geef uw template een naam
    • Opslaan

U bent nu in Edit mode.

1. Pas uw template aan met behulp van de werkbalk. U kunt speciale placeholders in de e-mail plaatsen die vervangen worden wanneer we de e-mail versturen.
    • [Name] De naam van de klant of gebruik ‘klant’ wanneer de naam onbekend is.
    • [Link] De 1-klik beoordeling link
    • [DomainName] De naam van het domein.
    • [Order] Het referentie-ID/ordernummer.
    • [UnsubscribeLink] De benodigde afmeldings link.
    • [Stars] Trustpilots sterwaardering element.
  2. Zodra u de aanpassingen heeft gedaan, slaat u uw template op. U bent nu klaar om uw uitnodigingen te versturen of om een test te doen naar uw eigen e-mailadres.

Zo zien uw klanten de e-mail

U kunt uw aangepaste template terugvinden door te klikken op Selecteer template. U kunt uw template altijd aanpassen.