Hoe krijg je notificaties van reviews?

Om zo snel mogelijk te kunnen reageren op reviews van je klanten, kun je notificaties inschakelen en instellen naar jouw voorkeur. Deze notificaties laten je weten wanneer je een nieuwe review hebt gekregen of als er een oude review is geüpdatet.

Zo stel je notificaties in:

1. Log in op je Trustpilot Business-account.
  2. Open het drop-down menu en klik vervolgens op Notificaties.
  3. Je kunt verschillende notificatie-opties kiezen. Selecteer de notificaties naar jouw keuze, en klik dan op Sla wijzigingen op.

Stuur kopieën van notificaties naar anderen

Je kunt van alle reviewnotificaties kopieën sturen naar een extern e-mailadres. Zo kun je bijvoorbeeld iemand binnen je bedrijf die geen toegang heeft tot het Business-account (zoals een PR- of Communicatiemanager) op de hoogte houden over nieuwe reviews.

Zo stuur je kopieën van reviewnotificaties naar een extern e-mailadres:

• In de sectie Verstuur een e-mail naar anderen over nieuwe reviews in je Notificaties instellingenpagina, vul een e-mailadres in en klik op Voeg een e-mailadres toe.

Als je het sturen van reviewnotificaties naar een ontvanger wilt stopzetten, klik dan op het prullenbak-icoon, links van het desbetreffende e-mailadres.

Houd er rekening mee dat iedereen wiens e-mailadres is toegevoegd met behulp van deze functie, een kopie van elke notificatie ontvangt.

Opmerking: Trustpilot Business-gebruikers kunnen zelf hun notificaties instellen, dus het is overbodig om naar hen kopieën te sturen. Houd er rekening mee dat er mogelijk een upgrade van je account vereist is om deze functie te kunnen gebruiken.