Hoe krijgen we een bericht als er een nieuwe beoordeling is geschreven? Volgen

Om er voor te zorgen dat uw klanten een snel en goed antwoord geeft, kunt u uw notificaties aanpassen en een bericht ontvangen wanneer er een nieuwe beoordeling geplaatst is of wanneer een oudere beoordeling aangepast is.

Om uw notificaties op te zetten volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Business account.
  2. Klik op het tandwiel ikoon rechtsboven op de pagina en selecteer notificaties
  3. U heeft verschillende notificatie mogelijkheden om uit te kiezen. Kies de notificaties die het meest relevant zijn voor u en klik op Sla wijzigingen op.

E-mailnotificaties voor anderen

Wanneer u wenst dat andere mensen in uw organisatie ook notificaties ontvangen, kunt u meerdere e-mailadressen toevoegen om een kopie van uw notificaties te ontvangen.

Dit is vooral hulpzaam wanneer u een team van mensen heeft die in contact staan met uw klanten en antwoorden op beoordelingen.

U kunt ook een e-mailadres verwijderen door te klikken op het prullenbak icoontje.

Let er aub op dat het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw Business account automatisch beoordeling notificaties zal ontvangen.