Hoe krijg je notificaties van reviews?

Deze functie is onderdeel van het Standard-pakket.

Upgrade nu

Om zo snel mogelijk te kunnen reageren op reviews van je klanten, kun je notificaties inschakelen en instellen naar jouw voorkeur. Deze notificaties laten je weten wanneer je een nieuwe review hebt gekregen of als er een oude review is geüpdatet.

Zo stel je notificaties in:

1. Log in op je Trustpilot Business-account.
  2. Open het drop-down menu en klik vervolgens op Notificaties.

1. Je kunt verschillende notificatie-opties kiezen. Selecteer de notificaties naar jouw keuze, en klik dan op Sla wijzigingen op.