Hoe werkt de Automatische Feedback Service?

Door uw webshop te verbinden aan Trustpilot heeft u de mogelijkheid om automatisch email uitnodigingen te versturen naar uw klanten na elke aankoop die zij bij u doen.  U zal meer beoordelingen ontvangen en hierdoor zal de klantentevredenheid verbeteren.

Hier zijn de basics over hoe de Automatische Feedback Service werkt.

Wanneer een klant een aankoop op uw website doet, verstuurd u een order bevestiging naar de klant en een kopie hiervan naar de Automatische Feedback Service van Trustpilot.

Na een aantal dagen verstuurd de Automatische Feedback Service uw klanten een email met daarin een uitnodiging tot het beoordelen van hun aankoop ervaring. U kunt het aantal dagen zelf bepalen, in relatie tot uw zakelijke benodigheden. Standaard staat deze vertraging op 7 dagen.

Om de Automatische Feedback Service op te zetten, bekijken dan dit artikel: De Automatische Feedback Service en Uitnodiging Instellingen