Kopieer en Plak Uitnodigingen vanuit uw Spreadsheet

Kopieer en Plak uitnodigingen vanuit een spreadsheet: De beste plaats om van te kopiëren en plakken is een spreadsheet zoals Microsoft Excel of Google Spreadsheet. U kunt ook kopiëren en plakken vanaf een ander document indien u dit wenst.

Tab, komma, of puntkomma: Wanneer u kopieert of plakt vanuit een spreadsheet, dan zal de data standaard door tabs verdeeld zijn. Wanneer u de data vanuit een andere plek exporteert, dan kunt u kiezen uit tabs, komma’s of een puntkomma’s om de data te verdelen.

Kolommen dienen in de juiste volgorde gezet te worden: e-mail, naam, ordernummer: Om data vanuit een spreadsheet te kopiëren en plakken dient u eerst de kolommen in de juiste volgorde te zetten. We accepteren alleen data wanneer deze ingedeeld is met e-mail in de eerste kolom, dan de naam en dan order ID.