Speciale tekens voor Order IDs Volgen

Bepaalde speciale karakters zijn niet toegestaan in de Order ID wanneer u gebruik maakt van de Uitnodigen van Klanten module, het opzetten van AFS of de Unieke Link.

Hieronder een overzicht van welke wel of niet zijn toegestaan:

Toegestaan
! @ £ ¤ $ / - _ : ; ?  \  | . ,  [] () {}
 Niet oegestaan
# * + " % &
Wanneer de Naam een van de bovenstaande niet toegestane karakters bevat, zal hetklikken op de uitnodigings link een server fout geven.

Een niet werkende beoordelings link zal er als volgt uitzien:

Een niet werkende beoordelings link zal er als volgt uitzien: