Voeg gebruikers toe aan je Business-account

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Heeft u geen toegang tot deze functie? Upgrade vandaag nog!

Het kan zijn dat je meerdere mensen binnen je bedrijf toegang wilt geven tot je Trustpilot Business-account. De een kan dan bijvoorbeeld verantwoordelijk worden gesteld voor het uploaden van klantgegevens, terwijl de ander de inkomende reviews in de gaten houdt en beantwoordt. Het is erg eenvoudig om verschillende gebruikersrollen toe te wijzen.

In dit artikel leggen we uit hoe je gebruikers kunt toevoegen en verwijderen, en hoe je een gebruikersrol kunt toewijzen.

Hoe je een gebruiker kunt toevoegen

1. Ga in je bedrijfsaccount naar Instellingen > Gebruikersbeheer > Nieuwe gebruiker uitnodigen.
  2. In het dialoogvenster Nodig een gebruiker uit voor dit account vul je vervolgens het e-mailadres van de gebruiker in. Kies de gewenste taal in dropdown-menu en selecteer een rol en de betreffende domeinen en locaties waar je de gebruiker toegang tot wil geven. Wanneer je klaar bent, klik je op Gebruiker uitnodigen.
  3. De desbetreffende gebruiker ontvangt vervolgens een verificatiemail, waarin op Begin direct geklikt moet worden.
  4. In het venster Wachtwoord instellen moet de nieuwe gebruiker het gewenste wachtwoord invoeren, akkoord gaan met Trustpilots algemene voorwaarden en op de knop Voltooi registratie klikken.

Een gebruiker verwijderen

1. Ga in je bedrijfsaccount naar Instellingen > Gebruikersbeheer.
  2. Klik op de gebruikersnaam en vervolgens op Gebruiker verwijderen.
Opmerking: Je kunt niet je eigen toegang verwijderen.