Voeg gebruikers toe aan je Business-account

Beschikbaar voor:

  • Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Heeft u geen toegang tot deze functie? Upgrade vandaag nog!

Voeg meerdere gebruikers toe aan je Business-account om collega's toegang te kunnen verlenen tot je bedrijfsprofiel op Trustpilot.

Voor sommige bedrijven kan het handig zijn dat meerdere personen toegang hebben tot hetzelfde Trustpilot Business-account. De ene persoon kan dan bijvoorbeeld verantwoordelijk worden gesteld voor het uploaden van klantgegevens, terwijl de andere persoon de inkomende reviews in de gaten houdt en van reacties voorziet. Het toevoegen van meerdere gebruikers aan je Business-account is erg eenvoudig.

Voeg een gebruiker toe aan je Business-account

 
  1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Instellingen > Gebruikersbeheer en klik op Nieuwe gebruiker toevoegen.
  2. In het dialoogvenster Nodig een gebruiker uit voor dit account vul je vervolgens in het veld E-mail van de gebruiker het e-mailadres van de gebruiker in. Selecteer in het dropdown-menu de taal van de gebruiker en de domeinen waar de gebruiker toegang tot moet krijgen. Wanneer je klaar bent, klik je op Gebruiker uitnodigen.
  3. De desbetreffende gebruiker ontvangt vervolgens een verificatiemail, waarin op Begin direct geklikt moet worden.
  4. In het venster Wachtwoord instellen moet de nieuwe gebruiker het gewenste wachtwoord invoeren, akkoord gaan met Trustpilots algemene voorwaarden en op de knop Voltooi registratie klikken.

Een gebruiker uit je Business-account verwijderen

 

Een gebruiker uit je Business-account verwijderen:

  • Klik op de naam van de gebruiker. Onder het kopje Domeinen kun je de domeinen selecteren waar de gebruiker geen toegang meer tot mag hebben. Klik tot slot op Update.

Opmerking: Alle gebruikers beschikken over de volledige beheerrechten. Je kunt niet je eigen toegang tot een domein verwijderen.