Gebruikers van uw Business profiel

U heeft de mogelijkheid om meerdere business accountgebruikers toe te voegen aan een domein. De gebruiker die u uitnodigt, zal toegang worden verleend tot het desbetreffende profiel waar u op dat moment bent ingelogd.

Indien de gebruiker toegang dient te krijgen tot meer dan één domein, dan kunt u dit proces voor elk domein naar keuze herhalen.

U krijgt toegang tot uw Gebruiksersadministratie via uw Trustpilot Business profiel, dat onder het kopje Bedrijfsprofiel te vinden is, waarna u vervolgens op Gebruikersadministratie klikt, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding.

U kunt nu een nieuwe gebruiker toevoegen door op Nieuwe gebruiker uitnodigen te klikken. Indien u de toegang van een gebruiker wenst te verwijderen, kunt u simpelweg op de rode x klikken, aan de rechterkant van de gebruikersinformatie.

Houd er rekening mee dat u niet uw eigen toegangsrechten kunt verwijderen.