Gebruikers van je Business-account

Je hebt de mogelijkheid om meerdere gebruikers van je Business-account toe te voegen aan een domein. De gebruiker die je uitnodigt, zal toegang worden verleend tot het desbetreffende account waarop je op dat moment bent ingelogd.

Indien de gebruiker toegang dient te krijgen tot meer dan één domein, dan kun je dit proces voor elk domein naar keuze herhalen.

Je krijgt via je Trustpilot Business-account toegang tot je Gebruiksersadministratie onder het kopje Bedrijfsprofiel, waarna je vervolgens op Gebruikersadministratie klikt, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding.

Je kunt nu een nieuwe gebruiker toevoegen door op Nieuwe gebruiker uitnodigen te klikken. Indien je de toegang van een gebruiker wenst te verwijderen, kun je simpelweg op de rode x klikken, aan de rechterkant van de gebruikersinformatie.

Houd er rekening mee dat je niet je eigen toegangsrechten kunt verwijderen.