Business Account Gebruikers Beheer

U heeft de optie om meerdere business account gebruikers toe te voegen aan een domein.

U kunt het gebruikers beheer via uw Business account login onder de tab Instellingen en dan Gebruikersadministratie vinden zoals in de screenshot hierboven getoond wordt.

U kunt een nieuwe gebruiker uitnodigen door te klikken op Nodig Nieuwe Gebruiker Uit of klikt u gewoon op de x om een gebruiker te verwijderen.

Let er AUB op dat u niet uw eigen gebruiker kunt verwijderen.