Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Voeg reviews toe aan Facebook met de Facebook Page Tab

De Facebook Page Tab is een app van Trustpilot die je in staat stelt om jouw (maximaal) 50 meest recente Trustpilot-reviews weer te geven op de Facebookpagina van je bedrijf. De app linkt ook naar je bedrijfsprofiel op Trustpilot waar men al je reviews kan lezen.

Hoe voeg ik de app toe aan mijn Facebookpagina?

Opmerking: de Facebook tabpagina-functies zijn alleen beschikbaar voor pagina's met minimaal 2000 volgers. Zorg er tevens voor dat je over de beheerdersrechten beschikt.

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Integraties, en dan Facebook Page Tab.
  2. Klik op Installeer de app.
  3. Voer de Page ID van je Facebookpagina in, en configureer de reviews-tab.
  4. Voeg de "Trustpilot Reviews"-tab toe aan je Facebookpagina.

Opmerking: je zult een popup zien waarin je dient te bevestigen dat wij toestemming hebben om de app aan je Facebookpagina toe te voegen. Als je een popup-blocker geïnstalleerd hebt, zul je dit eerst moeten uitschakelen voordat je verder kunt gaan.

Houd er rekening mee dat het filteren van reviews misleidend kan overkomen op de consument. We adviseren je om alle reviews te tonen zodat de consument een volledig beeld krijgt. Sterker nog, met het tonen van negatieve reviews bevestig je aan de consument dat je een transparant bedrijf bent dat eerlijke feedback waardeert. Lees meer over het omzetten van negatieve reviews naar positieve klantervaringen.

Hoe vind ik mijn Facebook Page ID?

1. Log in op Facebook.
  2. Ga naar de Facebookpagina waarop je de Trustpilot app wilt toevoegen (hiervoor heb je beheerdersrechten nodig).
  3. Klik op About.
  4. De Page ID zal onderaan de pagina staan.

Wat zal mijn Facebook Page Tab weergeven? En waar kan ik dat zien?

De Facebook Page Tab app toont jouw meest recente Trustpilot-reviews op de Facebookpagina van je bedrijf.

Na het installeren van de app, zal de Trustpilot Reviews-app verschijnen in het menu aan de linkerkant van je Facebookpagina.

Houd er rekening mee dat de Facebook Page Tab app niet wordt ondersteund op mobiele apparaten door het Facebook platform. Daarom zal je Trustpilot Reviews-app niet verschijnen op mobiele apparaten.